Lenmar

Lenmar is opgericht in 1965 en is gevestigd in de VS. Lenmar biedt een ruim assortiment aan batterijen, draagbare laders en externe draagbare energiebronnen. Lenmar inventariseert en levert complete energie-oplossingen voor mobiele en draadloze telefoons, notebook en tablets, digitale camera's en camcorders en meer. In de afgelopen jaren heeft Lenmar de begeerde CES Design and Engineering Award zes keer gewonnen. Dit bewijst dat Lenmar een innovatieve speler is, die bovendien een uitstekende verhouding heeft gevonden tussen prijs en kwaliteit.

Lenmar

1-18 van 77

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-18 van 77

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lenmar Universele Acculader

Laad de batterij van uw camera, camcorder, mobiele telefoon of gewoon de batterijen van uw afstandsbediening op met één lader. De contactpolen van deze Lenmar lader zijn gemakkelijk schuifbaar. Door de schuifkap neemt de lader minder ruimte in beslag wanneer deze niet in gebruik is. De lader is aan te passen op allerlei formaten batterijen. Kortom: de Lenmar Universele Acculader is ideaal voor op reis!

Lenmar Portable Power

Lenmar heeft ook prima oplossingen voor uw mobiele energiebehoeftes. De powerbanks van Lenmar voorzien uw accu van allerlei apparaten van stroom, zodat u altijd en overal kunt genieten van uw digitale content. 

Lenmar Dubbele MicroUSB Autolader

De Lenmar CAD20MM2 is een autolader met twee MicroUSB kabels. Hierdoor kunt u tegelijkertijd twee apparaten opladen in uw auto. Elke poort heeft een vermogen van 1 ampère, wat voldoende is om vrijwel alle smartphones en tablets op te laden. De lader past in iedere standaard sigarettenaansteker aansluiting en de gedraaide kabels hebben een maximale lengte van 1,2 meter.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops