Leica T serie

Leica heeft bij het ontwerp, de ontwikkeling en het uiteindelijke productieproces van het nieuwe Leica T-systeem slechts één doel voor ogen gehad: perfectie. De Leica T is een systeemcamera met een stijlvol en tijdloos design en voorzien van alle functionaliteiten, benodigd voor pure en creatieve fotografie. De body is compact, solide en dankzij innovatieve precisietechnieken vervaardigd uit één stuk aluminium.

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Leica T Type 701

Het grote touchscreen van de Leica T (type 701) zorgt voor een zeer eenvoudige bediening door simpelweg het scherm aan te raken of te 'swipen'. Bovendien is de Leica T voorzien van een geïntegreerde Wi-Fi module en een interne opslagcapaciteit van 16 GB.

Uw Leica Dealer

Op zoek naar een goede en betrouwbare Leica-dealer? Wij voeren het label Leica Camera-dealer. Bestelt u uw Leica camera op een werkdag voor 22.00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op. Behalve online staan wij u ook in onze winkels in Den Ham en Turnhout graag te woord met een passend Leica advies.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops