Leica systeemcamera

Ontdek en ervaar fotografie met de klassieke systeemcamera’s van Leica. De camera’s kenmerken zich door snelheid, compactheid en beeldkwaliteit. Zo kunt u al een voorbeeld van de voltooide foto zien voordat u de ontspanknop indrukt. Daarnaast kunt u de systeemcamera afstemmen op uw eigen behoefte door de touchscreen met intuïtieve navigatie en bedieningselementen.  Leica geeft u het gevoel dat u elke foto die u maakt beheerst.

14 artikel(en)

14 artikel(en)

Diverse series Leica

Leica maakt met haar ervaring al jaren prachtige en compacte camera’s, waaronder drie series systeemcamera’s. De SL-serie heeft een elektronische zoeker en sluiter en maakt indruk door een robuust karakter. Zoekt u een wat compactere camera, dan is de TL-serie een goede keuze. De CL-serie vormt de basis om speciale fotografische ervaring op te doen.

Kenmerken Leica systeemcamera’s

  • Innovatief
  • Compact en snel
  • Precisiewerk en vakmanschap van de hoogste kwaliteit

Leica systeemcamera kopen

In de webshop vindt u een ruim assortiment aan Leica producten. Heeft u nog vragen of wilt u graag een passend advies over uw aanschaf, neem dan gerust contact op. Onze experts staan voor u klaar en helpen graag met uw aankoop.

Bij Foto Konijnenberg bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van Leica systeemcamera’s.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops