LeicaM serie

De Leica M-serie camera’s behoren tot de meetzoekers en kenmerken zich door hun manier van scherpstellen. Deze Leica camera’s behoren tot de meetzoekers doordat u via een afzonderlijk venster naar de lens kijkt in plaats van via een spiegel door de lens. Naast deze bijzondere manier van scherpstellen zijn het prachtige design en de solide constructie kenmerkend voor deze duurzame serie.

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Leica M Edition 60

De Leica M Edition 60 bestaat uit een Leica M-P (type 240) en het lichtgevoelige Leica Summilux-M 35mm F4 Asph. objectief, beide in een speciale editie gemaakt door Audi Design. Het werken met de Leica M Edition 60 vereist opzettelijk dezelfde zorg en aandacht als het werken met een analoog Leica M model. De sensor en de elektronica voldoen daarbij wel gewoon aan de hoogste eisen van de hedendaagse camera technologie.

Uw Leica Dealer

Op zoek naar een goede en betrouwbare Leica-dealer? Wij voeren het label Leica Camera-dealer. Bestelt u uw Leica camera op een werkdag voor 22.00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op. Behalve online staan wij u ook in onze winkels in Den Ham en Turnhout graag te woord met een passend Leica advies.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops