Leica lease

In samenwerking met Leica en The Lease Factory voor Nederlandse klanten en BNP Paribas Leasing Solutions voor Belgische klanten, bieden wij u de mogelijkheid om een Leica S of Leica SL camera (en bijbehorende lenzen) te leasen. Neem contact met ons voor een offerte op maat.

Leica camera

Met een Leica S of Leica SL komen al uw fotografische dromen uit. Behalve dat de body's van deze camera pure klasse uitstralen en een heel intuïtieve bediening hebben, zit de camera boordevol geavanceerde technieken die een perfect eindresultaat garanderen.


Bekijk de Leica S

Leica lenzen

Leica ontwerpt en produceert uiterst hoogwaardige lenzen. Deze lenzen zijn altijd voorzien van innovatieve technologieën en de allerbeste optische constructies. Leica’s focus ligt altijd op een comfortabele bediening en de hoogste beeldkwaliteit.


Bekijk de Leica lenzen

TWEE LEASEVORMEN

U kunt kiezen uit twee verschillende leasevormen, te weten financiële lease en operationele lease. Hieronder vindt u een uitgebreidere toelichting op de beide leasevormen.

Wat is Financiële lease:

Financiële lease is mogelijk vanaf een investering van 1.000 euro excl. BTW. Wanneer u voor Financiële lease kiest kunt u eigenaar worden van de apparatuur aan het einde van het contract door het lichten van de aankoopoptie. Via de financiële lease investeert u in de apparatuur en spreidt de betaling over meerdere jaren. U vermeldt de investering op uw balans en schrijft hier zelf op af. Na afloop van de overeenkomst en betaling van alle leasetermijnen krijgt u van BNP Paribas Leasing Solutions de aankoopoptie aangeboden ter waarde van 5% van de aanschafwaarde. Na betaling van deze aankoopoptie bent u eigenaar van de apparatuur.

In het kort

  • Vaste maandelijkse kosten, vooraf betaalbaar (bij begin van de maand) 
  • BTW betaalt u over de maandelijkse huurtermijnen
  • Koopoptie van 5 % aan het einde van de leasetermijn


Wat is de huurformule (operationele lease):

Operationele lease of huur is mogelijk vanaf een investering van 1.250 euro excl. BTW. Wanneer u voor de huurformule kiest dan huurt u de apparatuur van onze partner BNP Paribas Leasing Solutions. Tijdens de looptijd van de overeenkomst is de leasemaatschappij eigenaar van de apparatuur. Hierdoor hoeft u de apparatuur niet op uw balans te vermelden en de huurtermijnen alleen als kosten op te nemen in uw winst- en verliesrekening. Na afloop van de overeenkomst en betaling van alle huurtermijnen heeft u de mogelijkheid om nieuwe apparatuur uit te zoeken.

In het kort

  • Vaste maandelijkse kosten, vooraf betaalbaar (bij begin van de maand) 
  • BTW betaalt u over de maandelijkse huurtermijnen
  • Iedere twee of drie jaar een nieuwe financiering mogelijkheid waardoor u steeds gebruik maakt van de allernieuwste apparatuur

De geleasete apparatuur dient steeds verzekerd te worden. 

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops