Lastolite

Lastolite biedt complete studio-oplossingen die helemaal aan uw wensen zijn aan te passen. Met de diverse achtergrondschermen maakt u bijvoorbeeld creatieve portretten. U bent hierdoor niet meer afhankelijk van het weer en licht. Daarnaast kunt u deze schermen ook gebruiken voor productfotografie. Het achtergrondpapier van Lastolite is ideaal voor het creëren van een rustige achtergrond en daardoor prettig voor de nabewerking en implementatie van reclame-uitingen.

Lastolite

1-18 van 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Meer bewegingsvrijheid met Lastolite

Lastolite heeft alles wat uw fotostudio nodig heeft. Zo vindt u onder andere verschillende soorten en kleuren achtergronden, reflectoren en flits diffusers. Lastolite biedt vaak creatieve oplossingen voor in uw fotostudio, zodat u bijvoorbeeld meer bewegingsvrijheid kan creëren.

Voordelen Lastolite

  • Creëer stijlvolle beelden
  • Gemakkelijk te vervoeren als u op locatie werkt
  • Niet meer afhankelijk van het weer en licht

Lastolite producten kopen

In de webshop vindt u een ruim assortiment Lastolite producten. Bestelt u uw Lastolite product vandaag en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op.

Wilt u creatieve foto’s maken door middel van achtergrondschermen van Lastolite? Dan bent u bij Foto Konijnenberg aan het juiste adres!

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops