Laptoptas

Een laptoptas biedt veel bescherming voor uw laptop, Macbook of tablet. U kunt uw laptop uiteraard ook meenemen met een normale rugzak, maar als u geen risico wilt nemen dan is een laptoptas of laptop sleeeve aan te raden. Let bij de aanschaf van een laptoptas er goed op of de tas geoptimaliseerd is voor de grootte van uw laptop. Om de beste bescherming te bieden, moet de maat van de laptoptas afstestemd zijn op de afmetingen van uw laptop. In ons assortiment vindt u paarse, bruine, witte en zwarte laptoptassen.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

De aanschaf van een laptoptas

Let bij de aanschaf van een laptop goed op de afmeting van de laptoptas, zodat de laptop niet gaat schuiven. Als u bijvoorbeeld een 15 inch laptop heeft, kunt u ook het beste kiezen voor een 15 inch laptoptas. Bekijk naast het formaat van uw laptop ook naar overige mogelijkheden, zoals aparte A4 vakken, een gevoerde binnenkant of de mogelijkheid om uw laptop vast te zetten met klittenband.

Laptop sleeve

Als u op zoek bent naar extra bescherming voor uw laptop kunt u kiezen voor een sleeve. Net als een laptoptas zorgt een laptop sleeve voor de bescherming van uw laptop. Het voordeel van een laptop sleeve is dat u uw laptop beschermd in de hand kan meenemen. Wij bieden laptop sleeves aan voor 13 en 15 inch laptops.

Koop uw laptoptas online

In onze webshop vindt u ons assortiment laptoptassen. 

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops