Konus

Konus is een Italiaanse producent van optische producten. Denk daarbij aan verrekijkers, telescopen en microscopen. Al deze producten worden met precisie en zorg geproduceerd, zodat u als eindgebruiker een maximaal kijkplezier ervaart. De producten van Konus zijn daarbij geschikt voor zowel de hobbyist als professionele gebruiker. Dus of u nou een optisch instrument zoekt om de jacht te vergemakkelijken of als u de sterrenhemel wilt bestuderen, met een optisch product van Konus wordt alles helder.

Konus

1-18 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hoge beeldkwaliteit met Konus

Konus levert producten voor zowel hobbyisten als voor professionele gebruikers. De producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer complete afwerking. Of u nu op zoek bent naar een product voor vogelspotting, astronomie, wetenschap of sport. Konus heeft voor u het juiste product.

Kenmerken Konus

  • Hoge kwaliteit en complete afwerking
  • Voor iedereen een geschikt product
  • Geeft helder beeld

Een Konus product kopen

Functionaliteit staat hoog in het vaandel van Konus, zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaald. Heeft u nog vragen over uw aankoop of wilt u liever een advies? Neem dan gerust contact op met onze experts. Zij helpen u graag verder.

Foto Konijnenberg heeft een ruim assortiment aan Konus producten.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops