Turnhout

Van alle gemakken voorzien
Wanneer je onze winkel in Turnhout binnen stapt kun je onder het genot van een kopje koffie of thee rustig een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Als je assistentie nodig hebt, of als je vragen hebt die je graag beantwoord wilt zien, staan onze winkelmedewerkers voor je klaar. Daarnaast kun je ook gebruik maken van gratis Wi-Fi tijdens de openingstijden van onze vestiging. Wij hopen je spoedig te mogen verwelkomen in onze vestiging in Turnhout.


Contact informatie
Foto Konijnenberg Turnhout
Everdongenlaan 15 Unit 6 / 7
2300 Turnhout
België
Telefoon:
+32 (0)14-408210
E-mail:
E-mail
Openingstijden
Maandag:
09:30 - 17:30
Dinsdag:
09:30 - 17:30
Woensdag:
09:30 - 17:30
Donderdag:
09:30 - 17:30
Vrijdag:
09:30 - 17:30
Zaterdag:
09:00 - 17:00

 

Opnamekrediet
Wanneer je besluit jouw producten af te halen in één van onze vestigingen, bedenk dan dat het mogelijk is dat jouw betaalrekening gelimiteerd kan zijn. Vaak kun je maximaal € 2.500,00 per dag uitgeven. Het is echter mogelijk om bij je bank een ééndaagse verhoging van je opnamelimiet aan te vragen.

Ook bereikbaar met het openbaar vervoer
Streek-buslijnen: Neem Lijn 305, Lijn 490, Lijn 492 of Lijn 494. Stap uit bij de brug over de E34. Loop de Everdongenlaan in en ga na circa 300 meter linksaf een doodlopende zijstraat in richting "Stadsbedrijven". Na circa 300 meter bevinden wij ons aan je rechterzijde.

Onze winkel in Turnhout is voorzien van videobewaking.

Maak kennis met het team

Bert

Bert
Store Manager

Bert is de filiaalverantwoordelijke van het belevingscentrum in Turnhout. Hij verzorgt de dagelijkse leiding van de winkel en springt bij waar nodig. Als je fotoapparatuur wilt leasen, dan geeft hij jou graag alle informatie die je nodig hebt.

Paul

Paul
Eerste Verkoper

Paul geeft je graag een passend advies en kan jou van alles vertellen over objectieven, videoapparatuur en landschaps- en portretfotografie. Als je meer wilt weten over technische aspecten van fotografie en apparatuur, moet je bij Paul zijn.

Marc

Marc
Verkoopmedewerker

Na het analyseren van uw wensen weet deze gepassioneerde verkoopadviseur welk product het best bij jou past! Marc heeft een passie voor huwelijks- en bedrijfsfotografie en verzorgt de basiscursussen in onze winkel in Turnhout.

Marco

Marco
Verkoopmedewerker

Marco inventariseert graag jouw wensen en behoeften om je vervolgens van een passend advies te voorzien. Hij houdt zich bezig met portret- en infraroodfotografie en vertelt je er graag meer over.

Cedric

Cedric
Verkoopmedewerker

Cedric is - naast fotografiekenner- onze dronespecialist en vertelt alles wat je wilt weten over drones, gimbals en action cams. Hij heeft een passie voor het vastleggen van wat zich op hoogte of snelheid afspeelt.

Raf

Raf
Verkoopmedewerker

Raf adviseert je graag vanuit zijn eigen persoonlijke fotografiebeleving. Hij is de expert op het gebied van sport- en dierenfotografie. Er zijn geen geheimen voor hem op het gebied van paarden- en hondenfotografie.

Jill

Jill
Service- en kassamedewerkster

Het verlenen van een goede service is een belangrijk aspect in het werk voor Jill. Ze staat bij de kassa voor je klaar en helpt je graag met de verhuur van fotoapparatuur, reparaties en sensorreinigingen.

Peter

Peter
Verkoopmedewerker

Peter is thuis in een breed scala aan merken en productgroepen. Hij helpt je graag verder in jouw zoektocht naar geschikt fotomateriaal en bijbehorende accessoires. Hij specialiseert zich verder in hondenfotografie.

Joachim

Joachim
Service- en kassamedewerker

Met een stralende lach staat Joachim jou te woord en verleent graag goede service aan de kassa. Joachim is voornamelijk illustrator en gebruikt fotografie om composities te bepalen, met focus op het narratief in een beeld.

Yoshi

Yoshi
Magazijn- en servicemedewerker

Yoshi zorgt voor het voorraadbeheer en legt jouw orders klaar voor afhalen. Hij maakt de sensors van camera's schoon, helpt bij het huren van fotomateriaal en het afhandelen van reparatiedossiers. De bestemming van zijn verre reizen is gebaseerd op zijn passies: landschapsfotografie, drones en alles wat de kosmos betreft.

Vacature

Hier kan
jouw naam staan

Wil je werken in een gedreven team waarbij teamwork en collegialiteit belangrijke aspecten zijn? Bij Foto Konijnenberg heerst een informele werksfeer en werken we optimaal samen voor dat ene einddoel: een tevreden klant!

Bekijk alle vacatures

Collega's

Maak kennis met
onze collega's

Benieuwd wie uw chatbericht, mail of telefoontje beantwoordt?
Bekijk het serviceteam


We hebben ook schitterende winkels in Den Ham (Nederland) en Hannover (Duitsland).
Bekijk de winkels

Paypal MasterCardVISAV-pay   MisterCash Sofort Trusted shops