Team

team

erik

Erik / architectuurfotografie

Wil je wat weten over architectuurfotografie of landschapsfotografie in zwart-wit? Vraag het aan Erik. Bovendien beantwoordt hij graag jouw technische vragen op het gebied van fotografie.  

Stel mij je vraag

Merette

Merette / bruidsfotografie

Als je meer wilt weten over portret-, bruids-, food- of lifestyle fotografie, kun je al jouw vragen aan Merette stellen. Ze weet er van alles van! Al menige shoots heeft zij succesvol vastgelegd.

Stel mij je vraag

Alicja / lifestyle fotografie

Wil je iets weten over de werking van je camera? Vraag het aan Alicja. Ze heeft een grote passie voor lifestyle fotografie en (foto's van) bloemen. Alicja staat je graag te woord.

Stel mij je vraag

Franco / landschapsfotografie

Als je meer wilt weten over de werking van je camera, stel je vraag dan aan Franco. Ook kan hij je meer vertellen over landschapsfotografie en vertelt hij je graag meer over schitterende fotolocaties in Italië.

Stel mij je vraag

Sonia

Sonia / photo art

Sonia heeft een grote interesse in photo art. Met al je vragen kun je bij haar terecht. Ook met al je vragen over de werking van je camera kun je aan haar stellen. Sonia helpt je graag verder op weg.

Stel mij je vraag

Michel

Michel / natuurfotografie

Heb je technische vragen op het gebied van fotografie of wil je iets weten over de werking van je camera? Michel helpt je graag op weg. Met zo'n 38 jaar fotografie-ervaring weet hij ook veel over straat-, natuur-, en concertfotografie. 

Stel mij je vraag

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops