Retouren

Artikelen retourneren

Bij Foto Konijnenberg kunt u (een deel van) uw bestelling binnen 14 dagen (ingaande op de dag na ontvangst van de bestelling) retourneren/herroepen. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, inclusief de daaraan verbonden portokosten. Als het artikel onbeschadigd en compleet (en indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking door ons wordt ontvangen, krijgt u het volledige aankoopbedrag terug op uw rekening.

Hoe werkt het?

Als u een product wilt retourneren, volg dan onderstaande stappen. Dan bent u verzekerd van een snelle afhandeling. U kan het artikel ook terugbrengen of opsturen naar onze vestiging in Den Ham.

 1. Vul onderstaand retourformulier zo volledig mogelijk in en klik op verstuur. U ontvangt dan in uw mailbox het ingevulde formulier.
 2. Print dit formulier uit.
 3. Verpak het artikel goed en veilig. 
 4. Voeg het door u uitgeprinte retourformulier en een kopie van uw aankoopfactuur bij. 
 5. Stuur de retourzending voldoende gefrankeerd naar:


Foto Konijnenberg

Afdeling Retouren
Kroezenhoek 8
7683 PM Den Ham
Nederland

U kunt ook gebruik maken van het modelformulier van herroeping (PDF), maar wij raden bovenstaande procedure aan.

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging via e-mail.

We verzenden u het door uw gewenste ruilartikel (indien voorradig), of storten we het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terug op het door u opgegeven bankrekeningnummer. De 14 dagen herroepingsrecht gaan in op het moment nadat u de producten hebt ontvangen. Na herroeping dient u de producten zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, naar ons terug te sturen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of tot u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen. 

In artikel 6 van onze algemene voorwaarden leest u alles over het thans geldende herroepingsrecht.

Niet-retourneerbare artikelen

De volgende artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van: 

 • Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
 • Producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
 • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
 • Producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
 • Audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
 • Kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement);

Op alle producten geldt dat niet meer met een artikel gedaan mag worden dan noodzakelijk om het product te beoordelen op geschiktheid.

Klantgegevens

Gegevens van artikelen die u wilt retourneren

Reden voor retour

Toelichting reden retour

* Verplichte velden

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Paypal MasterCardVISAV-pay   MisterCash Sofort Trusted shops