Retouren

Artikelen retourneren

Bij Foto Konijnenberg kunt u een artikel binnen 14 dagen (ingaande op de dag na ontvangst) retourneren. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, inclusief de daaraan verbonden portokosten. Als het artikel onbeschadigd en compleet in de originele verpakking door ons wordt ontvangen, storten wij z.s.m. het aankoopbedrag terug op uw rekening.

Hoe werkt het?

Als u een product wilt retourneren, volg dan onderstaande stappen. Dan bent u verzekerd van een snelle afhandeling. U kan het artikel ook terugbrengen naar onze vestiging in Den Ham.

 1. Vul onderstaand retourformulier zo volledig mogelijk in en klik op verstuur. U ontvangt dan in uw mailbox het ingevulde formulier.
 2. Print dit formulier uit.
 3. Verpak het artikel goed en veilig. 
 4. Voeg het door u uitgeprinte retourformulier en een kopie van uw aankoopfactuur bij. 
 5. Stuur de retourzending voldoende gefrankeerd naar:


Foto Konijnenberg

Afdeling Retouren
Kroezenhoek 8
7683 PM Den Ham
Nederland

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging via e-mail.

Vervolgens verzenden we u het door u gewenste ruilartikel (indien voorradig), of storten we het aankoopbedrag terug op het door u opgegeven bankrekeningnummer. De 14 dagen herroepingsrecht gaan al in op het moment dat u hebt aangegeven de overeenkomst te willen ontbinden.

In artikel 6 van onze algemene voorwaarden leest u alles over het thans geldende herroepingsrecht.

Niet-retourneerbare artikelen

De volgende artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van: 

 • Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
 • Producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
 • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
 • Producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
 • Audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
 • Kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement);

Op alle producten geldt dat niet meer met een artikel gedaan mag worden dan noodzakelijk om het product te beoordelen op geschiktheid.

Klantgegevens

Gegevens van artikelen die u wilt retourneren

Reden voor retour

Toelichting reden retour

* Verplichte velden

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 MasterCardVISAV-pay   MisterCash Sofort