Garantie

Standaard 2 jaar Garantie

U krijgt u op alle artikelen in het assortiment van Foto Konijnenberg (behalve occasions) standaard 2 jaar fabrieksgarantie. U hoeft zich dus 2 jaar lang geen zorgen te maken over onverhoopte defecten, storingen en andere problemen.

Gedurende de garantieperiode regelt Foto Konijnenberg alles wat nodig is om uw aankoop gerepareerd terug te bezorgen, zonder dat u wordt geconfronteerd met onderzoeks-, transport- of reparatiekosten.

Lees meer over het retourneren van uw producten.

2 Jaar Extra Garantie

U heeft bij ons de mogelijkheid om de standaard garantie met 2 jaar te verlengen door 2 Jaar Extra Garantie erbij te kopen. Dit betekent dat u 4 jaar lang zorgeloos plezier heeft van uw product! 

Deze garantie is niet persoonsgebonden. Wanneer u uw gekochte artikel besluit door te verkopen binnen de garantietermijn, dan is het garantiecertificaat overdraagbaar.

Wettelijke garantiebepalingen

Naast de Standaard 2 jaar garantie en de 2 Jaar Extra Garantie blijven de wettelijke garantiebepalingen van kracht. Wettelijke garantie wil zeggen dan een product datgene moet doen wat er in alle redelijkheid van verwacht mag worden. Een eventueel door het bedrijf, de fabrikant en/of importeur als garantie aangeboden regeling doet niets af aan de rechten die de consument kan doen gelden op grond van de wet en de overeenkomst op afstand.

Uitgesloten van garantie

De volgende schadegevallen zijn uitgesloten van garantie:

  • Stoot- en valschade
  • Gebroken schermen
  • Vocht- of waterschade
  • Schade door ondeugdelijk gebruik

Nederlandstalige handleiding bestellen

Foto Konijnenberg koopt over de hele wereld artikelen in tegen de scherpst mogelijke prijs. Daardoor kan het voorkomen dat een door ons geleverd artikel niet is voorzien van een handleiding in het Nederlands. Als u behoefte heeft aan een Nederlandstalige handleiding bij een bepaald artikel, kunt u deze tegen betaling bij ons bestellen. Stuur daarvoor een e-mail. Vermeld in uw bericht in ieder geval het ordernummer van de bestelling in kwestie (te vinden in de e-mail die u heeft ontvangen ter bevestiging van uw bestelling).

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Paypal MasterCardVISAV-pay   MisterCash Sofort Trusted shops