JVC Everio

De JVC Everio is compact, gebruiksvriendelijk en te gebruiken in de meest extreme omstandigheden. Deze videocamera beschikt over een Quad Proof Body en kan dus wel tegen een stootje. De Everio is vorstbestendig tot – 10 °C, voldoet aan IPX6/IPX8 norm en is 1,5 meter valbestendig. Deze eigenschappen maken de JVC Everio de perfecte videocamera voor tijdens uw vakantie. Of u nu op wintersport gaat, of een duikvakantie prefereert, met de Everio maakt u de meest unieke beelden!

5 artikel(en)

5 artikel(en)

JVC Everio eigenschappen

Met de Everio schiet u video’s in Full HD. Het beeld is perfect dankzij de uitstekende beeldstabilisatie. Bovendien is deze JVC videocamera voorzien van een krachtige 40x optische zoom en Super LoLux-functie voor een bijzonder hoge lichtgevoeligheid. De JVC Everio heeft alles in huis om indrukwekkende video’s te maken en is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Interne accu

De Everio is een camcorder met een ingebouwde accu met een hoge capaciteit. Wanneer de accu volledig is opgeladen, kunt u ongeveer 5 uur continu filmen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u bepaalde momenten mist. De ingebouwde accu laadt ook nog eens heel eenvoudig op via een micro-USB aansluiting.

JVC Everio GZ-R315

Deze videocamera heeft een Konica Monolta HD Lens waarmee u video’s schiet van hoge kwaliteit. Bovendien kunt u dankzij de krachtige beeldsensor zelfs voorbij het optische zoombereik in HD filmen. Tel daar bij op dat deze Everio ook beschikt over een Quad Proof Body. De JVC Everio GZ-R315 is dus een prima keuze wanneer u bijzondere en alledaagse beelden wilt filmen!

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops