JVC

JVC is een doorgewinterd merk op het gebied van de camcorder. JVC kwam in 1996 met de kleinste en lichtste digitale videocamera op de markt. Tot op heden blijft JVC haar videocamera’s innoveren. Om deze reden staat JVC synoniem aan kwaliteit. Van gebruiksvriendelijke camcorders tot aan de meest toonaangevende professionele videocamera’s. JVC kent de behoefte van de klant.

1-18 van 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

JVC's succevolle serie camcorders

Compact, gebruiksvriendelijk en te gebruiken in de meest extreme omstandigheden door de Quad Proof body. Dit is kenmerkend voor de JVC Everio serie. Video’s opnemen in Full-HD en perfect beeld dankzij uitstekende beeldstabilisatie. Voorzien van krachtige 40x optische zoom en Super LoLux-functie voor bijzonder hoge lichtgevoeligheid. De JVC Everio heeft alles in huis om indrukwekkende video’s te maken en is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

JVC Professionele camcorder

Voor wie het beste alleen goed genoeg is: JVC professionele camcorders. Echte werkpaarden voorzien van 4K Ultra HD beelden gecombineerd aan de nieuwste ontwikkelingen brengt u in staat om oogverblindende effecten vast te leggen. Een absoluut topproduct voor broadcasters tot aan webcasters. JVC camcorders zijn betaalbaar en produceren verbluffende beelden.

JVC product kopen?

Bestelt u uw JVC op een werkdag voor 22.00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op. Behalve online bent u ook van harte welkom bij onze vestigingen in Den Ham en Turnhout waar wij u een passend JVC advies geven.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops