Joby Statief

Joby statieven staan bekend om hun fysieke, flexibele design. De poten van de statieven bestaan namelijk uit aan elkaar gekoppelde elementen. Hierdoor kunt u de poten buigen in verschillende posities. Dit maakt het mogelijk om te fotograferen vanuit unieke standpunten. Dit levert gegarandeerd creatieve beelden op! Joby statieven zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zoals de Joby gorillapod of Joby tripod.

1-18 van 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Flexibele Joby Statieven

Of u nou een statief zoekt voor uw spiegelreflexcamera of voor uw mobiele telefoon: met een Joby statief kunt u letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Ook voor de sportieve fotografen biedt een Joby statief uitkomst! Dankzij een buigzaam statief met zuignap plaatst u een action camera eenvoudig op uw mountainbike, snowboard of surfplank.

De voordelen van een Joby Statief

Met een Joby Statief ervaart u veel voordeel:

  • Flexibel design
  • Fotograferen vanuit unieke standpunten
  • Creatieve beelden creëren
  • Verkrijgbaar in verschillende formaten

Joby Statief kopen

Een Joby Statief is hét voorbeeld van een product waar design en functionaliteit elkaar ontmoeten. Heeft u het Joby Statief gevonden dat aan uw wensen voldoet? Plaats uw bestelling dan vandaag nog online. Onze medewerkers gaan aan de slag om uw bestelling in te pakken! Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact op. Onze experts voorzien u graag van een passend advies.

Met een flexibel Joby Statief fotografeert u vanuit unieke hoeken. Een Joby Statief koopt u bij Foto Konijnenberg.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops