Joby Gorillapod Video Zwart

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 29,99

Special Price € 24,95

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Joby Gorillapod Video Zwart

De Joby Gorillapod Video in de kleur zwart is een tafelstatief met flexibele poten bedoeld voor het monteren van kleine camera's met videomogelijkheden, zoals point & shoots waarmee videobestanden worden vastgelegd en camcorders worden opgenomen en gedeeld. Door het unieke GorillaPod-ontwerp kun je de benen buigen en draaien voor een aangepaste camerahoek op elk soort oppervlak.

Met een microbal-videokop kunt u met het statief 360° pannen en tot 135° in één richting kantelen. Er is zelfs een kleine panstang voor een soepele bediening. De universele 1/4"-20-schroef van de kop kan op elke kleine camera of camcorder met een overeenkomstige schroefdraad worden bevestigd. Er wordt een snelkoppelingsplaat meegeleverd zodat u eenvoudig kunt overschakelen van op GorillaPod gemonteerde opnamen naar onbelemmerde opnamen uit de hand.

De omwikkelbare poten van de GorillaPod Video hebben supersterke magnetische voetjes die zijn samengesteld uit het element neodymium. Dit opent een scala aan creatieve opties, van het monteren van de videocamera op de koelkast tot het maken van opnamen in vogelvlucht bovenop een telefoonpaal.

Het statief en de kop zijn gemaakt van bewerkt aluminium, hoogwaardig ABS-kunststof en corrosiebestendig staal. De duurzame rubberen TPE-grijpringen zorgen voor een hoge mate van wrijving wanneer de benen om een ​​object worden gewikkeld, en voor een stevige grip wanneer je uit de hand fotografeert met de camera bevestigd aan de GorillaPod Video.

Kenmerken van de Joby Gorillapod Video

  • Flexibele, omwikkelbare poten met supersterke magnetische neodymiumvoeten
  • Balhoofd met panstang maakt 360° pan en 135° kantelen mogelijk
  • Snelkoppelingsplaat met universele 1/4"-20 schroef die op de meeste camera's en camcorders past
  • Laadvermogen: 326 gram
  • Kleur: zwart

Inhoud van de verpakking

  • Joby Gorillapod Video (zwart)
Algemeen
Gegevens
Technische details
Technische details
Gewicht en omvang
Kleur
Schrijf een review voor Joby Gorillapod Video Zwart
Joby Gorillapod Video Zwart
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Joby Gorillapod Video Zwart

Joby Gorillapod Video Zwart

Normale prijs: € 29,99

Special Price € 24,95

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops