Irix

De producten van Irix worden met grote precisie gefabriceerd in Zwitserland. Het merk is relatief jong, maar dat doet niks af aan de kwaliteit. Irix betrekt bij haar productieproces meerdere ervaringsdeskundigen. Zo wordt fotografen gevraagd waar zij behoefte aan hebben en dat wordt vervolgens uitgewerkt door technici. Ontwerpers zorgen er tenslotte voor dat de lenzen van Irix ook een bijzondere look & feel meekrijgen.

9 artikel(en)

9 artikel(en)

Irix legt de fotografische lat hoog

Het assortiment van Irix is nog niet heel groot, maar wat er tot nu toe uit de Zwitserse fabriek komt, is van een bijzonder hoog niveau. En dat geldt niet alleen voor de lenzen van Irix, maar ook voor de filters en overige accessoires. Ze worden allemaal met evenveel aandacht en zorg ontworpen. Het uiteindelijk doel van Irix is om elke fotograaf te voorzien van de allerbeste optische producten.

Het assortiment van Irix

Zoals gezegd is het assortiment van Irix nog niet heel groot. Zeker niet in vergelijking met de gevestigde namen. Maar dat neemt niet weg dat gerust kunt kiezen voor een Irix product. Zij voorzien u als fotograaf momenteel in de volgende producten:

  • Objectieven met vaste brandpunt
  • Filters
  • Diverse accessoires

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops