Instap spiegelreflexcamera's

Een instap spiegelreflexcamera is voor veel fotografen een eerste kennismaking met een fotocamera met verwisselbare objectieven. De voordelen van een spiegelreflexcamera zijn de handmatige instellingen voor het perfecte resultaat en de vele beschikbare accessoires. Hieronder vindt u de beste keuzes voor de beginnende spiegelreflexfotograaf.

1-18 van 61

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-18 van 61

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Wat is een instap spiegelreflexcamera?

Een spiegelreflexcamera (DSLR) is voorzien van een bijzonder zoekersysteem dat optimaal richten en instellen van de camera mogelijk maakt. In de stralengang tussen de lens en de sensor is een spiegel aangebracht, die het beeld op een instelglas laat vallen. Het licht kaatst via de spiegel naar boven en gaat dan door een pentaprisma, zodat u door de zoeker een rechtopstaand beeld ziet. Onze instap spiegelreflexcamera's zijn ideaal voor de beginnende fotograaf.

De voordelen van een instap spiegelreflexcamera

Een spiegelreflexcamera heeft een grote sensor waardoor u in de meeste situaties het licht 'vangt'. Door deze sterke lichtgevoeligheid maakt u ook bij weinig licht of snel bewegende onderwerpen scherpe foto's. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om alle instellingen (zoals diafragma, sluitertijd en ISO-waarde) handmatig te wijzigen.

Voor wie is een instap spiegelreflexcamera?

Met een spiegelreflexcamera behaalt u over het algemeen het beste resultaat. Door de gebruikte techniek en de handmatige bediening kunt u de camera heel precies afstellen. Echter, enige kennis en kunde is wel vereist om het maximale uit de camera te halen. U heeft daarnaast heel veel uitbreidingsmogelijkheden, zoals objectieven, filters en accessoires. Een instap spiegelreflexcamera is ideaal voor iedereen met een passie voor fotografie of als u van fotografie uw hobby wilt maken. Bekijk op onze webshop welke instap spiegelreflexcamera bij u past!

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops