Hedler

De studioproducten van Hedler zijn gemaakt van hoogwaardige componenten en worden ambachtelijk met grote precisie gemonteerd in Duitsland. Daarbij worden alle geproduceerde modellen uitvoerig getest voordat ze op transport richting de eindgebruiker worden gezet. Daardoor bent u verzekerd van uitstekende lichtunits en accessoires, die een ware verrijking zijn voor uw fotostudio. Hedler heeft als missie om aan de hoge eisen van fotografen en videografen te voldoen. En daarin slaagt het merk al tientallen jaren.

Hedler

1-18 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hedler introduceerde geforceerde luchtkoeling

Hedler introduceerde op de Photokina van 1968 de licht-eenheid met geforceerde luchtkoeling. En dat was in die tijd een unicum. Deze flitser was ontworpen voor intensief gebruik en is uitgegroeid tot een populaire verlichtingsoplossing. Het gebruik van een geforceerde luchtkoeling, de behuizing met karakteristieke vorm gemaakt van kunststof, glas en de U-vormige halogeen gloeilampen worden door de hedendaagse professional zeer gewaardeerd.

Hedler is het bewijs van Duits vakmanschap

Duits vakmanschap staat synoniem voor degelijkheid. Maar daarmee doen we Hedler eigenlijk te kort. Natuurlijk, de producten van Hedler zijn uiterst degelijk, maar ze zijn ook veel meer dan dat. Innovatief, betrouwbaar en flexibel. Dat zijn begrippen waar de Duitse fabrikant bij het ontwerpen en ontwikkelen van zijn producten altijd rekening mee houdt. En daardoor is Hedler een uitstekende keuze als het gaat om de inrichting van een fotostudio!

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops