Hasselblad

Hasselblad is de toonaangevende fabrikant van middenformaat camera's en lenzen sinds 1941. Sinds die tijd besteedt Hasselblad aandacht aan een zeer eenvoudige taak: het produceren van de beste camera-apparatuur. De camera's van hasselblad worden in Zweden met de hand gemaakt en staan bekend om hun iconische en ergonomische ontwerp. Hasselblad blijft producten met compromisloze beeldkwaliteit creëren. 

1-18 van 67

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-18 van 67

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Hasselblad garandeert kwaliteit

Hasselblad garandeert foto's van zeer hoge kwaliteit met levensechte, heldere kleuren waarbij de kleurgradaties zeer soepel in elkaar overlopen. Dankzij het geavanceerde focussysteem van Hasselblad bent u zeker van een perfecte focus waarbij het niet nodig is om te stoppen met fotograferen om te zien of de focus correct was. De Hasselblad objectieven zijn geschikt voor portret- en landschapsfotografie. 

Producten van Hasselblad

In het assortiment van Hasselblad vindt u verschillende producten. Te denken valt aan:

 • Hasselblad camera's
 • Hasselblad objectieven
 • Hasselblad accessoires

Lease mogelijkheden

In samenwerking met Hasselblad en The Lease Factory voor Nederlandse klanten en BNP Paribas Leasing Solutions voor Belgische klanten, bieden wij u de mogelijkheid om een Hasselblad X1D of H6D middenformaat camera (en bijbehorende lenzen) te leasen. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Foto Konijnenberg helpt u voor een passend advies voor Hasselblad producten.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops