Hasselblad lease

In samenwerking met Hasselblad en The Lease Factory voor Nederlandse klanten en BNP Paribas Leasing Solutions voor Belgische klanten, bieden wij u de mogelijkheid om een Hasselblad X1D of H6D middenformaat camera (en bijbehorende lenzen) te leasen. Neem contact met ons voor een offerte op maat.

Hasselblad camera

De Hasselblad X1D-50c is de eerste systeemcamera ter wereld met een middenformaat sensor. De camera schiet in 16 bit RAW en JPEG en Hasselblad levert haar eigen Phocus software mee, maar de camerabestanden zijn ook geschikt voor Adobe.


Bekijk de Hasselblad Camera's

Hasselblad lenzen

De Hasselblad XCD-lenzen beschikken over een geraffineerde en extreem duurzame centraalsluiter. Deze overtreft zelfs het servicelimiet van 1.000.000 sluiterbewegingen en maakt sluiter- en flitssynchronisatietijden mogelijk zijn tot maar liefst 1/2.000.


Bekijk de Hasselblad lenzen

TWEE LEASEVORMEN

U kunt kiezen uit twee verschillende leasevormen, te weten financiële lease en operationele lease. Hieronder vindt u een uitgebreidere toelichting op de beide leasevormen.

Wat is Financiële lease:

Financiële lease is mogelijk vanaf een investering van 1.000 euro excl. BTW. Wanneer u voor Financiële lease kiest kunt u eigenaar worden van de apparatuur aan het einde van het contract door het lichten van de aankoopoptie. Via de financiële lease investeert u in de apparatuur en spreidt de betaling over meerdere jaren. U vermeldt de investering op uw balans en schrijft hier zelf op af. Na afloop van de overeenkomst en betaling van alle leasetermijnen krijgt u van BNP Paribas Leasing Solutions de aankoopoptie aangeboden ter waarde van 5% van de aanschafwaarde. Na betaling van deze aankoopoptie bent u eigenaar van de apparatuur.

In het kort

  • Vaste maandelijkse kosten, vooraf betaalbaar (bij begin van de maand) 
  • BTW betaalt u over de maandelijkse huurtermijnen
  • Koopoptie van 5 % aan het einde van de leasetermijn


Wat is de huurformule (operationele lease):

Operationele lease of huur is mogelijk vanaf een investering van 1.250 euro excl. BTW. Wanneer u voor de huurformule kiest dan huurt u de apparatuur van onze partner BNP Paribas Leasing Solutions. Tijdens de looptijd van de overeenkomst is de leasemaatschappij eigenaar van de apparatuur. Hierdoor hoeft u de apparatuur niet op uw balans te vermelden en de huurtermijnen alleen als kosten op te nemen in uw winst- en verliesrekening. Na afloop van de overeenkomst en betaling van alle huurtermijnen heeft u de mogelijkheid om nieuwe apparatuur uit te zoeken.

In het kort

  • Vaste maandelijkse kosten, vooraf betaalbaar (bij begin van de maand) 
  • BTW betaalt u over de maandelijkse huurtermijnen
  • Iedere twee of drie jaar een nieuwe financiering mogelijkheid waardoor u steeds gebruik maakt van de allernieuwste apparatuur

De geleasete apparatuur dient steeds verzekerd te worden. 

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops