GPS & Wifi

Als u onderweg of op reis graag opnamen maakt, vormt een GPS-apparaat een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat uw beelden altijd kunt koppelen aan de juiste locatie. Een GPS-apparaat bevestigt u eenvoudig op de camera en slaat locatiegegevens, zoals breedtegraad, lengtegraad, hoogte en tijd, automatisch als geotags op in de beeldgegevens (EXIF).

1-18 van 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wi-Fi adapters

In ons assortiment vindt u naast GPS-apparaten, ook Wi-Fi adapters. Dit is een USB-dongle waarmee u een draadloze verbinding tot stand kunt brengen tussen uw camera en een mobiel smartapparaat. Waar u ook bent, met de adapter kunt u beelden probleemloos overzetten. U kunt met een adapter ook uw spiegelreflexcamera op afstand bedienen. Daarom is de adapter een slimme accessoire als u een zelfportret wilt maken of beelden vooraf op een grotere tablet wilt bekijken voordat u de opname maakt.

Compatibiliteit van GPS & Wi-Fi

Houd tijdens de aanschaf rekening met de compatibiliteit. U vindt in de productomschrijving voor welk apparatuur het product geschikt is. Zorg ervoor dat u GPS & Wi-Fi producten kiest voor het juiste doel, met de correcte aansluiting en de gewenste kenmerken.

Koop uw GPS & Wi-Fi online

In onze webshop vindt u een ruim assortiment GPS & Wi-Fi producten. Heeft u gevonden wat u zocht? Bestel online. Heeft u nog vragen? Bezoek onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops