Gorillapod

Een gorillapod is een zeer flexibel en buigzaam statief. Door het kantel- en draaivermogen kunt u dit kleine statief op veel verschillende manieren positioneren. Dit geeft u alle vrijheid en bewegelijkheid om creatief aan de slag te gaan. Dankzij de rubberen voeten heeft een gorillapod extra grip, zelfs op ruige en ongelijke ondergronden. Daarnaast is een gorillapod eenvoudig mee te nemen, dankzij het lichte en compacte ontwerp.

1-18 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Creatieve en unieke standpunten

De meeste gorillapods kunt u tot 360 graden draaien en tot 90 graden kantelen. Dit maakt een gorillapod geschikt voor diverse doeleinden. Bovendien is dit type statief voorzien van flexibele en buigzame pootsegmenten, waardoor u de statiefpoten om verschillende objecten kunt klemmen. Zo bevestigt u een gorillod heel eenvoudig op bijvoorbeeld een hek, steen of tak. Hierdoor wordt het dus mogelijk om te fotograferen en filmen vanuit unieke standpunten.

Gorillapods voor verschillende camera’s

Een gorillapod kunt u gebruiken in combinatie met diverse soorten cameratoestellen. Hoewel dit type statief een gering formaat heeft, is het niet alleen geschikt voor kleine compact camera’s. Zo vindt u in ons assortiment ook gorillapods die speciaal ontworpen zijn voor de spiegelreflexcamera. Deze gorillapods hebben een extra groot draagvermogen, zodat u ook met grotere en zwaardere camera’s stabiele opnames maakt.

Smartphone gorillapods

Een gorillapod is ook voor uw smartphone een interessant statief! Met behulp van een smartphone gorillapod kunt u eenvoudig mooie en stabiele beelden maken met uw telefoon. Ideaal wanneer u regelmatig fotografeert of filmt met uw smartphone! Deze gorillapods zijn voorzien van een speciale klem die u in verschillende standen kunt zetten. Hierdoor zijn deze gorillapods geschikt voor de meeste smartphones.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops