Gary Fong

Gary Fong is een Amerikaanse ondernemer, auteur en voormalig huwelijksfotograaf. Gary Fong is het meest bekend als de uitvinder van de "Lightspere", een lijn van accessoires voor flitsfotografie. Ontmoedigd door het resultaat van flitsfotografie met een zaklamp-vormige lichtbron, vond Gary Fong een oplossing in de zachte verlichting van een lampenkap, wat leidde tot de uitvinding van de Lightspere. De Gary Fong Lightspere is een koepelvormige licht diffuser, die eind 2004 werd ingevoerd. In 2011 waren er wereldwijd al ruim 40.000 exemplaren van verkocht.

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Gary Fong Lightspere Universal Half Cloud

Dit is een flexibele Gary Fong diffuser met interne module over de dome, gemaakt van volledig helder vinyl. Deze Lightspere diffuser is licht, flexibel en zacht. Het past makkelijk in uw cameratas. De binnenkant van de Gary Fong Lightspere Universal is volledig getextureerd om het licht dispersie nog zachter te maken. De Lightspere zal geen licht verliezen, maar zal het diffuse effect en de zachtheid van het licht verhogen.

Gary Fong AmberDome

De Gary Fong AmberDome is speciaal ontwikkeld voor de Lightspere II en Lightspere Universal. Wanneer u uw Lightspere uitrust met een Dome reflector, zal uw flitslicht beter verdeeld worden over de totale oppervlakte van de Gary Fong Lightspere. Hierdoor zullen uw foto's een warmere uitstraling krijgen.

Gary Fong Lightspere Collapsible Snoot

Deze Gary Fong Collapsible Snoot is ontworpen voor de fotograaf die op zoek is naar controle en creativiteit van de PowerSnoot. Daarnaast kunt u ook profiteren va het compacte inklapsysteem van de Lightspere Collapsible. Dankzij de zwarte afwerking van de Snoot, zorgt hij voor een zeer gerichte maar toch verzachte lichtstraal. De Gary Fong Lightspere Collapsible Snoot geeft u de mogelijkheid om het licht uit de flitser te focussen op het onderwerp.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops