Garmin

Garmin is groot geworden met het produceren van navigatie en GPS-systemen, die geschikt zijn voor auto's, vaartuigen en en sportactiviteiten als fietsen en hardlopen. En sinds enige tijd zet het bedrijf haar technologische knowhow ook in voor de productie van actioncam's. Tegenwoordig draait alles om het creëren en delen van videobeelden en die kunst verstaat Garmin als geen ander. Het bedrijf, met wereldwijd meer dan 50 vestigingen en 11.000 werknemers, combineert innovativiteit met functionaliteit en daardoor weet het klanten voor lange tijd aan zich te binden. Voor iedereen die zijn of haar avonturen in hoge resolutie wil vastleggen, inclusief locatiegegevens, is Garmin een uitstekende keuze.

Garmin

1-18 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Garmin actioncam's

De Garmin Virb is een hoogwaardige actioncam die kan opnemen in verschillende resoluties en die u kunt bevestigen aan verschillende ondergronden, zoals een surfplank, snowboard of fietshelm. Daardoor kunt u van nagenoeg al uw activiteiten haarscherpe beelden maken. De wifi-functionaliteit zorgt ervoor dat u deze beelden direct kunt delen met vrienden. Bovendien zijn er verschillende handige accessoires beschikbaar.

360 graden video met Garmin

Met de Garmin Virb 360 is het nu zelfs mogelijk om video, audio én foto's vast te leggen in 360 graden, zowel horizontaal als verticaal. Bijkomend voordeel is dat tijdrovende bewerkingssessies niet meer nodig, dankzij zeer goede videostabilisatie met 1 klik tot een resolutie van 4K bij 30 fps. Bovendien kunt u elk avontuur direct live streamen. Garmin gaat mee met de toekomst.

Ga op avontuur met Garmin

Rent u graag? Of fiets u graag door de bergen? Raften? Voor iedereen met een actieve levensstijl, die graag op avontuur gaat, maakt Garmin het leven leuker en makkelijker. Zorgeloos filmen; wat u ook aan het doen bent. Nauwkeurige locatiebepaling; Garmin weet de weg.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops