Fujifilm standaard lens

Begin uw nieuwe fotografische avontuur met een Fujifilm standaard lens. Een spiegelreflex- of systeemcamera wordt vaak in een bundel geleverd met een standaard lens (ook wel kitlens). Dit is een lens met een brandpuntsafstand van 18-55mm of vergelijkbaar. De beeldhoek komt daarbij overeen met het blikveld van het menselijk oog. Een dergelijke lens wordt daarom gebruikt voor verschillende doeleinden. Een Fujifilm standaard lens is het perfecte opstapje naar lenzen met andere brandpuntsafstanden, die worden gebruikt voor specifieke doeleinden.

1-18 van 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een Fujifilm standaard lens

Uw camera wordt niet direct veel zwaarder met een standaard lens en u kunt de lens gebruiken voor veel verschillende fotomomenten. Zo maakt bijvoorbeeld kennis met een stukje portretfotografie of groothoekfotografie. Vaak is het diafragma van een Fujifilm standaard lens niet zo groot, dus voor een echte specialisatie heeft een andere lens nodig. Overigens wordt een Fujifilm lens verkocht onder de naam Fujinon.

De voordelen

  • Formaat
  • Gebruikersgemak

Een Fujifilm standaard lens kopen

Heeft u interesse in een Fujifilm standaard lens? Bekijk dan ons ruime assortiment en kies de lens die het beste bij u past. In onze webshop vindt u alle beschikbare modellen. Bekijk daarbij ook eens naar onze tweedehandsproducten of ex-demo’s. Dit zijn goed werkende cameralenzen tegen een lage prijs. U kunt ook een van onze winkels bezoeken en vragen om een passend advies bij een van onze kundige winkelmedewerkers.

Benieuwd naar de verschillende standaar lenzen van Fujifilm? Bekijk het aanbod bij Foto Konijnenberg!

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops