Fujifilm lease

In samenwerking met Fujifilm en The Lease Factory voor Nederlandse klanten en BNP Paribas Leasing Solutions voor Belgische klanten, bieden wij u de mogelijkheid om een Fujifilm middenformaat camera (en bijbehorende lenzen) te leasen. Neem contact met ons voor een offerte op maat.

Fujifilm camera

De GFX 50S is extreem veelzijdig, maar toch handzaam in alle opzichten. De camera is uitgerust met een Fujifilm G-formaat 54.1 MP CMOS-sensor, die wordt gecombineerd met de X-Processor Pro. De camera heeft een autofocussysteem met 117 scherpstelpunten.

Bekijk de Fujifilm GFX

Fujifilm lens

GF-objectieven van Fujinon staan bekend om hun zeer hoge beeldkwaliteit. Door een enorm hoog oplossend vermogen brengen ze zelfs de allerkleinste details haarscherp in beeld. De speciale Nano GI-coating reduceert ghosting; ook heeft de lens vrijwel geen last van overstraling.

Bekijk de GF Fujinon lenzen

TWEE LEASEVORMEN

U kunt kiezen uit twee verschillende leasevormen, te weten financiële lease en operationele lease. Hieronder vindt u een uitgebreidere toelichting op de beide leasevormen.

Wat is Financiële lease:

Financiële lease is mogelijk vanaf een investering van 1.000 euro excl. BTW. Wanneer u voor Financiële lease kiest kunt u eigenaar worden van de apparatuur aan het einde van het contract door het lichten van de aankoopoptie. Via de financiële lease investeert u in de apparatuur en spreidt de betaling over meerdere jaren. U vermeldt de investering op uw balans en schrijft hier zelf op af. Na afloop van de overeenkomst en betaling van alle leasetermijnen krijgt u van BNP Paribas Leasing Solutions de aankoopoptie aangeboden ter waarde van 5% van de aanschafwaarde. Na betaling van deze aankoopoptie bent u eigenaar van de apparatuur.

In het kort

  • Vaste maandelijkse kosten, vooraf betaalbaar (bij begin van de maand) 
  • BTW betaalt u over de maandelijkse huurtermijnen
  • Koopoptie van 5 % aan het einde van de leasetermijn


Wat is de huurformule (operationele lease):

Operationele lease of huur is mogelijk vanaf een investering van 1.250 euro excl. BTW. Wanneer u voor de huurformule kiest dan huurt u de apparatuur van onze partner BNP Paribas Leasing Solutions. Tijdens de looptijd van de overeenkomst is de leasemaatschappij eigenaar van de apparatuur. Hierdoor hoeft u de apparatuur niet op uw balans te vermelden en de huurtermijnen alleen als kosten op te nemen in uw winst- en verliesrekening. Na afloop van de overeenkomst en betaling van alle huurtermijnen heeft u de mogelijkheid om nieuwe apparatuur uit te zoeken.

In het kort

  • Vaste maandelijkse kosten, vooraf betaalbaar (bij begin van de maand) 
  • BTW betaalt u over de maandelijkse huurtermijnen
  • Iedere twee of drie jaar een nieuwe financiering mogelijkheid waardoor u steeds gebruik maakt van de allernieuwste apparatuur

De geleasete apparatuur dient steeds verzekerd te worden. 

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops