19

May

Evenement is afgelopen!

Op 19 mei verzorgt fotograaf Jeroen Hanselaer de workshop Streetfotografie. Als fotograaf is Jeroen moeilijk vast te pinnen op één onderwerp. Zo maken reportage, mode en portret deel uit van zijn dagelijkse activiteiten.

Tijdens de workshop zal Jeroen toelichting geven op zijn manier van werken met verschillende Leica camera's.  Zo start hij met een lezing over zijn werk waarbij hij de focus legt op de Leica M, Q en L. Aansluitend vindt het praktijkgedeelte plaats in het centrum van Turnhout. Hier krijgt u de gelegenheid om zelf wat Leica materiaal uit te proberen. Maar.. Vergeet vooral niet om uw eigen camera ook mee te nemen! Na het praktijkgedeelte worden de gemaakte foto's besproken. 

Foto Jeroen Hanselaer

Details 

  • Datum: zaterdag 19 mei 2018
  • Locatie: Foto Konijnenberg, Everdongenlaan 15 Unit 6 / 7, Turnhout
  • Tijd: van 10.00 tot 15:00 uur (inclusief broodjeslunch) 
  • Minimaal aantal deelnemers: 5 deelnemers
  • Maximaal aantal deelnemers: 8 deelnemers
  • Kosten: € 49,00 per persoon
  • Neem uw camera mee

Aanmelden

Over Jeroen Hanselaer

Jeroens reportagewerk is in vraag bij nationale en internationale kranten en magazines. Zijn beelden sierden reeds de pagina's van o.a. De Standaard, De Morgen, Gazet van Antwerpen, The Independent, The New York Times, GQ, Menzo en Knack en resulteerden in 2015 in een eerste fotoboek: Restless

Foto Jeroen Hanselaer

Foto Jeroen Hanselaer

Daarnaast is Jeroen Hanselaer internationaal gerenommeerd als portretfotograaf, en heeft hij op dat vlak reeds samengewerkt met Ennio Norricone, Michael Kiwanuka, Boris Becker, Bjorn Borg, Gary Kasparov en vele anderen. In de modesector, waar Jeroen Hanselaer bijna 20 jaar geleden zijn carrière als fotograaf startte, wordt hij gevraagd door internationale modemerken en ;agazines als Levi's jeans, L'officiel Paris, Barutti en Breco's.       

Plaats : Turnhout