24

Mar

Evenement is afgelopen!

Altijd al willen weten hoe u op een effectieve manier roofvogels fotografeert? Dan is de workshop Roofvogelfotografie onder leiding van natuurfotograaf en Canon ambassadeur Steven Ruiter iets voor u. Steven weet deze imponerende roofdieren steeds weer op fantastische wijze vast te leggen. 

Inhoud workshop

De workshop bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Na de lezing is het tijd om naar buiten te gaan. Speciaal voor het praktijkgedeelte komt een valkenier naar ons pand in Turnhout. U heeft dan ruim een uur de tijd om foto’s te schieten van verschillende roofvogels. Uiteraard krijgt u hierbij alle ruimte om vragen te stellen aan Steven.

Foto: Steven Ruiter

Foto: Steven Ruiter

Details

  • Datum: zaterdag 24 maart 2018
  • Locatie: Foto Konijnenberg, Everdongenlaan 15 Unit 6 / 7, Turnhout
  • Tijd ochtendsessie: 10:00 uur tot 12:45 uur 
  • Tijd middagsessie: 13:30 uur tot 16:15 uur
  • Kosten: € 25,00 per persoon
  • Cadeaubon: elke deelnemer ontvangt een *cadeaubon t.w.v. € 100,00.
  • Maximaal aantal deelnemers per sessie: 15

*Deze cadeaubon is te besteden in onze vestiging in Den Ham of Turnhout bij aankoop van Canon producten met een minimale waarde van € 500,00. 

Aanmelden voor ochtendsessie

Aanmelden voor middagsessie   

Foto: Steven Ruiter

Foto: Steven Ruiter

Over Steven Ruiter

Steven Ruiter heeft al heel wat jaren ervaring als natuurfotograaf. Al tientallen jaren publiceert hij in binnen- en buitenlandse tijdschriften en boeken. Steven behaalde met zijn foto's de eindronde van belangrijke internationale fotowedstrijden en in 2012 werd hij genomineerd voor de finale van de BBC Wildlife Photographer of the Year. In 2014 en 2016 behaalden zijn foto's eveneens de eindronde bij de BBC Wildlife Photographer of the Year.

Steven Ruiter maakt jaarlijks fotoreportages waarin hij zijn veelzijdigheid als natuurfotograaf bewijst. In september 2004 wordt hij voor deze tak van fotografie benoemd tot ambassadeur van Canon Nederland en geeft hij workshops, masterclasses en seminars voor Canon bij grote fotografie evenementen. Lees meer over Steven Ruiter.

 

 

Plaats : Turnhout