Opvouwbaar, licht en uiterst draagbaar zijn de kernwoorden van de nieuwe DJI Mavic Air. Deze drone is gebouwd om overal met u mee op avontuur te gaan. Het is een gebruiksvriendelijke drone waar iedereen mee overweg kan. Lees de review!

Het uiterlijk

De Mavic Air is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De armen kunnen heel vlak gevouwen worden tegen het aerodynamische lijf. De beugels zijn gemaakt van magnesiumlegering en versterken de zeven ingebouwde camera's. De drone heeft ventilatieopeningen aan de achterzijde die de warmte efficiënt verdrijven. Zelfs het design van de afstandsbediening is ontworpen voor maximaal gebruiksgemak. Deze heeft een opvouwbaar en ergonomisch ontwerp zodat u ook uw smartphone vast kunt houden.

Het is een compacte drone waar eigenlijk iedereen mee kan vliegen. Ondanks het compacte formaat kan deze drone weldegelijk tegen zowel een stootje als een windvlaag (35 km/u). Daarnaast beschikt de Mavic Air over ingebouwde objecten sensor waardoor deze niet uit het dolle ergens tegen aan kan vliegen.

DJI Mavic Air

DJI Mavic Air

Een stukje techniek

De Mavic Air is de meest draagbare DJI-drone en beschikt over een 3-assige mechanische gimbal. De gimbal dempers bevinden zich in een driehoekige formatie voor nog betere opnames en soepele beelden. Naast horizontale, verticale en 180° panorama's, combineert de Mavic Air 25 foto's in slechts 8 seconden om kristalheldere 32 MP bol panorama's te creëren. Zo krijg je echt een goed beeld van de omgeving. Filmen kan deze drone ook in 4K 100mbps.

Deze drone heeft standaard 8GB geheugen ingebouwd. Mocht u de drone echt vaak gebruiken of meenemen op een vakantie dan zou u de ruimte kunnen uitbreiden met een Micro SD kaartje. Nog een advies: een extra accu. Wilt u voorkomen dat de batterij van de drone het in de lucht begeeft? Neem dan voor de zekerheid een extra accu mee.

Op een rijtje:

  • Het is een compacte drone en gemakkelijk om mee te nemen
  • De drone kan RAW foto's en Slow Motion video maken
  • De drone heeft een 3-assige mechanische gimbal en draait soepel
  • De accu gaat snel leeg, het is aan te raden om een extra accu mee te nemen

 

Vivian Bekker

Vivian Bekker

Content Medewerker bij Foto Konijnenberg

Op mijn twaalfde verjaardag kreeg ik een paarse Fujifilm FinePix Z70 cadeau. Sindsdien is mijn liefde voor fotografie gaan groeien mede dankzij de komst van inspiratiebronnen Instagram en Pinterest. Vanaf oktober 2017 ben ik werkzaam als Content Medewerker bij Foto Konijnenberg.  
 

 

 

Bekijk de drone