12

Jan

VOLGEBOEKT

De mooiste foto’s maakt u met een camera met verwisselbare objectieven. Fotograferen op deze manier vergt wel enige kennis van uw camera én van fotografie. Omdat het kennisniveau niet bij iedereen gelijk is, hebben we onze basiscursus fotografie opgedeeld in modules. De aankomende periode bieden wij de volgende modules aan:

Heeft u alle drie modules gevolgd dan krijgt u een Foto Konijnenberg cadeaubon t.w.v. € 25,00.

Inhoud Module 1

Deze module 1 is geschikt voor fotografen die in het bezit zijn van een Canon spiegelreflexcamera, maar die nog nooit eerder hebben gewerkt met een camera met verwisselbare lenzen. Wat zijn nu precies uw mogelijkheden? Wat is het voordeel van een spiegelreflexcamera ten opzichte van een compactcamera? Welke handmatige instellingen kunt u kiezen en welke lenzen zijn er beschikbaar? Deze module geeft u een heldere uitleg over alles wat u moet weten over uw camera, zodat u er uiteindelijk de mooiste foto’s mee kunt maken.

Details

  • Datum: zaterdag 12 januari 2019
  • Tijd: 09:30 - 13:00 uur
  • Locatie: Foto Konijnenberg, Everdongenlaan 15 Unit 6 / 7 2300 Turnhout
  • Kosten: € 49,00 per persoon
  • Minimum aantal deelnemers: 8
  • Maximaal aantal deelnemers: 10 
  • Neem uw spiegelreflexcamera mee naar deze cursus! 

Canon Winterpromo

Dit najaar profiteert u van de aantrekkelijke actie van Canon. Op geselecteerde Canon producten ontvangt u tijdelijk tot € 460 cashback of tot maar liefst € 650 Canon-tegoed. De actie is geldig van 15 oktober 2018 t/m 15 januari 2019.

Canon Winterpromo

Canon PIXMA Cashback

Foto's klaar? Printen maar! Printen doet u nu extra voordelig met de PIXMA printers van Canon. Vanaf 15 oktober 2018 t/m 15 januari 2019 profiteert u van een cashback tot € 25 bij aanschaf van een geselecteerde Canon PIXMA printer. Koopt u daar gelijktijdig een compatibele Multipack inkt bij, dan wordt uw cashback verdubbeld!

Plaats : Turnhout