ExpoDisc 2.0 Witbalans Filter 77mm

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 54,95

Special Price € 44,95

OF
Levertijd 3-4 werkdagen
Ophalen in een winkel: Bekijk winkelvoorraad

ExpoDisc 2.0 Witbalans Filter 77mm

De ExpoDisc 2.0 Witbalans Filter 77mm is het ultieme hulpmiddel, dat u een perfecte witbalans bezorgt in de meest kritische lichtsituaties. Hierdoor maakt u de afbeeldingen zoals u dat wilt. Via de custom witbalans-instelling op uw digitale camera maakt u een opname met de ExpoDisc ervoor die u opslaat en daarna gebruikt als witbalans. Binnen enkele seconden heeft u dus een optimale witbalansinstelling. Deze tool voorkomt een aantal problemen die u tegen komt bij het gebruik van een grijskaart, wit vel en andere kalibratiekaarten zoals: onhandige grootte, ongewenste reflectie, onjuiste hoek en de moeilijkheid om een beeldvullende opname te maken.

Ook kunt u gemakkelijk zien of er zich stof of vuil op de sensor bevindt. Dus geen moeilijke nabewerking meer achteraf die zorgt voor kwaliteitsverlies van uw opname. De ExpoDisc is in diverse maten verkrijgbaar en tevens in een warme versie.

De 2.0 versie is een verbeterde versie van de eerdere versie en u heeft nu de mogelijkheid zogenoemde Warming Filters te selecteren. Dit zijn speciale gels, die kunnen worden toegevoegd in de uitsparingen op het oppervlak van de ExpoFilter. Hiermee creëert u nog warmere huidtinten.

Algemeen
Gegevens
1 Reviews van de ExpoDisc 2.0 Witbalans Filter 77mm
ExpoDisc 2.0 Witbalans Filter 77mm
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Zeer handzaam en accuraat
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
P.Paaijmans - 05-04-2017 Voor een handmatige witbalans , eenvoudig en binnen enkele seconden te realiseren.
Gemakkelijk mee te nemen. Conclusie : uitmuntend !!!

1 artikel(en)

Paypal MasterCardVISAV-pay   MisterCash Sofort Trusted shops