Eizo

Eizo is het Japanse woord voor 'beeld' en is daarnaast een toonaangevende fabrikant van High-End monitoroplossingen. Eizo Corporation is in 1968 opgericht en heeft een hoofdkantoor in Japan. Eizo streeft ernaar om de best mogelijke beeldschermen voor elke toepassing te maken. De Eizo monitoren worden dan ook gebruikt op plekken waar een hoogstaande beeldkwaliteit gewenst of noodzakelijk is. Alle producten van Eizo worden gekenmerkt door een ongekende betrouwbaarheid, beeldkwaliteit en ergonomie.

1-18 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Eizo belooft kwaliteit

Door continu onderzoek te doen en door de ontwikkeling van bouwmaterialen en innovatieve technologieën, produceert Eizo monitoren die uitblinken door hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Eizo houdt alle stappen binnen het productieproces in eigen beheer en werkt er voortdurend aan om zijn producten te verbeteren. Zo houden zij controle over het gehele ontwikkelingsproces en hebben ze alles volledig in eigen hand.

5 jaar garantie

Bij EIZO profiteert u van vijf jaar garantie. Dit is mogelijk dankzij een ingenieus productieproces, dat is gebaseerd op een eenvoudige succesformule: doordachte en innovatieve monitortechniek, gefabriceerd met High-End-materialen. Ze stellen niet alleen hoge eisen aan de fabricage en het materiaal, maar ook aan de kwaliteitsborging. Al tijdens de productie van een EIZO LCD-monitor vinden na elke afzonderlijke montagestap controles en indien nodig correcties plaats. Voorafgaand aan de levering wordt elk apparaat in gebruik genomen en automatisch ingesteld. Daarnaast wordt elke monitor nauwkeurig getest aan de hand van steekproeven.

Een Eizo voor iedere fotograaf

Eizo produceert producten voor zowel hobby- als professioneel fotografen. De monitoren van Eizo worden gebruikt op plekken waar hoge kwaliteit gewenst of zelfs noodzakelijk is. Hierbij kunt u denken aan backoffices, ziekenhuizen, air traffic control-centers, ontwerp- en fotostudio's, scheepsbruggen, architectenburaus, handelsbeurzen en gaming-toernooien.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops