Foto Konijnenberg Demodagen

Demodagen

De Demodagen komen er weer aan! Dit voorjaar organiseren wij de Demodagen op 28 en 29 april en op 5 en 6 mei. Met inspirerende lezingen en interessante productdemonstraties willen wij bezoekers inspireren en informeren. Daarnaast profiteert u van leuke promoties!

Profiteer van directe kassakorting*

Tijdens onze demodagen profiteert u van een directe kassakorting van 20 euro per aankoopschijf van 300 euro. Hoe hoog de korting is, hangt dus af van het aankoopbedrag. Hoe hoger het aankoopbedrag, hoe hoger uw korting zal zijn.

Sigma hands-on demo op 5 mei

Sigma

Maak uitgebreid kennis met die fantatische portretlenzen van Sigma; de 50mm f/1.4, de 85mm f/1.4 en de135mm f/1.8. Deze lenzen uit de Sigma Art-lijn staan garant voor uitstekende beeld- en bouwkwaliteit. Tijdens de Sigma hands-on demo kunt u de lenzen uitproberen met een model als onderwerp in een aantrekkelijke setting. Marc Huyberechts van Sigma Benelux en Marc van Deun van Foto Konijnenberg zijn aanwezig om u te voorzien van tekst en uitleg bij de lenzen.

Tijd: 18:30 uur tot en met 20:30 uur (de winkel is geopend tot 21:00 uur)
Locatie: Foto Konijnenberg Turnhout
Kosten: deelname is gratis

Lijkt het u leuk om hierbij aanwezig te zijn? Schrijft u zich dan in voor deze unieke en exclusieve productdemonstratie.
Let op: indien u zich inschrijft reserveren wij een plek voor u.

Meld u nu aan voor de Sigma hands-on demo!

* Verplichte veldenProductdemonstratie op 6 mei 

interieurfotograaf Alain Franzolini

Op zaterdag 6 mei zijn de hele dag vertegenwoordigers van diverse cameramerken aanwezig. Zo kunt u productdemonstraties en - informatie verwachten van Nikon, Canon, Sony, Leica en Olympus. Het is de uitgelezen kans om kennis te maken met de nieuwste cameramodellen van Nikon,  zoals de D3400 en de D5600. Ook Canon is aanwezig met een aantal nieuwe aanwinsten, zoals de EOS 77D, 800D en M6. Laat u op 6 mei bovendien informeren over de Sony A6- en A7-serie door interieurfotograaf Alain Franzolini, bewonder Leica camera's uit de S-, SL- en M-serie en kom meer te weten over M-D camera's, M. Zuiko objectieven en het MFT-systeem van Olympus.

Tijd: 09:00 uur tot en met 17:00 uur 
Locatie: Foto Konijnenberg Turnhout
Kosten: deelname is gratis

Salty Dancing demo op 6 mei

Salty Dancing

Strobist fotograaf Jim de Sitter geeft tijdens de Demodagen een unieke en indrukwekkende demonstratie. Een camera, een paar flitsers, enkele kilo's zout en een danseres. Meer ingrediënten heeft Jim niet nodig om krachtige, explosieve en haarscherpe beelden te maken. Tijdens de demo krijgt u stap voor stap te zien hoe deze foto’s worden opgebouwd. 

Tijd: 11:00 uur en 13:00 uur 
Locatie: Foto Konijnenberg Turnhout
Kosten: deelname is gratis

Dus wilt u Jim de Sitter zelf aan het werk zien en leren hoe deze salty foto's tot stand komen? Dan kunt u zich inschrijven voor deze demonstratie met onderstaand formulier.
Let op: indien u zich inschrijft reserveren wij een plek voor u.

Meld u nu aan voor de Salty Dancing demo!

* Verplichte velden

* Info en voorwaarden

  • Actie enkel geldig op 29 en 30 april 2017 en 5 en 6 mei 2017 in de winkel van Foto Konijnenberg Turnhout.
  • Actie is enkel geldig op aankopen in onze winkel van Turnhout, en op online bestellingen die in de winkel van Turnhout worden afgehaald en voldaan.
  • Actie is niet geldig bij aankoop van ex-demo toestellen.
  • Per aankoopschijf van 300 euro, ontvangt de klant een directe kassakorting van 20 euro. Dus koopt u bijvoorbeeld aan voor minstens 300 euro, krijgt u 20 euro korting; koopt u aan voor minstens 600 euro, krijgt u 40 euro korting, enzovoort…
  • Eén korting per klant. Actie is niet cumuleerbaar met dezelfde of andere acties.
  • Gift vouchers zijn uitgesloten van deze actie, dus de waarde van aangekochte gift vouchers wordt uitgesloten in de berekening van de waarde van de kassakorting.
  • In geval van uitoefening van het commerciële omruilrecht, wordt het bedrag van de directe kassakorting verrekend met de terug te betalen som.
  • Foto Konijnenberg Turnhout behoudt zich het recht voor om aankopen in grote aantallen uit te sluiten voor deelname aan deze actie.
  • Foto Konijnenberg Turnhout behoudt zich het recht voor deze actie en de voorwaarden te allen tijde te kunnen stoppen en/of te wijzigen. 

Paypal MasterCardVISAV-pay   MisterCash Sofort Trusted shops