Videocamera converters

Videocamera converters dienen als een opzetstuk voor de cameralens. Met een video converter vergroot u het gezichtsveld, waardoor u meer kunt vastleggen in een beeld. Zo’n converter wordt voornamelijk gebruikt voor het vastleggen van grote objecten of landschappen. Maar het kan ook van pas komen als u een groepsfoto moet maken van veel mensen.

 

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Type gebruiker

Zowel de professionele als beginnende filmer kan veel plezier halen uit het filmen met een video converter. Door de groothoek legt u meer oppervlakte vast in uw video’s. De converters zorgen er tevens voor dat de beeldkwaliteit optimaal gewaarborgd wordt.

Videocamera converters van Raynox

Het Japanse merk heeft diverse hoogwaardige conversielenzen op de markt gebracht. De converters zijn zo ontworpen dat ze vervormingen van het objectief tegengaan. Daarnaast heeft u tijdens het filmen geen last meer van lichtverlies. Door gebruik te maken van een Raynox adapter kunt u het optimale halen uit uw Raynox converter.

Kies de juiste converter

Net zoals bij objectieven en filters wordt de maat van de converter aangegeven in millimeters. Niet alle converters passen dus op uw cameralens. Belangrijk is dat de filtermaat van uw objectief overeenkomt met de maat van de converter.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops