Care Plan

Careplan

Kiest u voor ons Care Plan, dan kiest u voor de meest complete dekking! Het Care Plan is een alles-in-één garantieplan voor uw waardevolle apparatuur. U bent verzekerd tegen onder andere vallen, stoten, vocht, zand, verkeerde spanning en kortsluiting. Bovendien heeft u ook dekking tegen verklaarbaar verlies en beroving (exclusief diefstal uit een auto). Het Care Plan biedt wereldwijde dekking. Als uw apparatuur op vakantie kapot gaat, is het gewoon verzekerd!

De beste verzekering in de markt!

  • Dekking tegen technische gebreken, aanvullend op de standaard 2 jaar garantie
  • Dekking op de totale kassabon, dus ook op de bijgekochte accessoires
  • Wereldwijde dekking, uw apparatuur is waar dan ook verzekerd
  • Nieuwwaarde dekking, géén afschrijving
  • Zeer laag eigen risico: € 20 per schade

Verzekeringsvoorwaarde

De verzekering heeft een looptijd van 12 maanden en wordt daarna automatisch verlengd voor een periode van 12 maanden. De maximale looptijd van de verzekering bedraagt 36 maanden en zal na deze periode automatisch vervallen. Bij verlenging wordt de premie zoals genoemd op het certificaat in rekening gebracht. De verzekering eindigt indien de verzekerde apparatuur totaal verloren. Jaarlijks wordt u op de hoogte gebracht van de verlenging van de verzekering. Schriftelijke opzegging is mogelijk per de jaarlijkse vervaldag met een opzegtermijn van 3 maanden.

Extra garantie

Natuurlijk is op uw apparatuur de normale fabrieksgarantie van toepassing. Onder de fabrieksgarantie valt geen schade als gevolg van externe onheilen (vallen, stoten, waterschade en diefstal). Dit is wel gedekt met het Care Plan.

Lage premie

Geniet zorgeloos van uw aankoop met het Care Plan. De premie bedraagt slechts 5% van het aankoopbedrag per jaar! Het Care Plan sluit u direct af bij aankoop of binnen 8 dagen na aankoop. Online betaalt u geen aansluitkosten.

Minder dan 8 dagen geleden een aankoop gedaan en u wilt uw apparatuur verzekeren?

Download hieronder de formulieren.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops