Canon Groothoeklens

Een Canon groothoeklens is een objectief met een grote beeldhoek. Groothoeklenzen hebben een extra grote beeldhoek. Dit betekent dat zij veel van de omgeving kunnen vatten; veel van wat u ziet krijgt u ook daadwerkelijk op de foto. Een Canon groothoeklens is daarom zeer geschikt voor landschaps- en architectuurfotografie.

1-18 van 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ontdek de wereld met een Canon groothoeklens

Als u op pad gaat met een Canon groothoeklens kunt u de wereld om u heen in optima forma vastleggen. Deze cameralenzen hebben brandpuntsafstand tussen de 10 en 35mm, om en nabij. Hierdoor kunt u een fraaie scene is zijn geheel vastleggen. Als u bijvoorbeeld door een landschap loopt en u ziet naast een bosrand een beekje stromen, waarna de hei begint, kunt u al deze aspecten van de natuur vastleggen. Hetzelfde geldt in de stad. Als u voor een kathedraal staat met een groothoeklens, kunt u het gehele gebouw in een keer fotograferen. Als u een lens heeft met een brandpuntsafstand van bijvoorbeeld 55mm zult u nooit het gebouw in een keer vatten. Tenzij u heel ver weg gaat staan. Een Canon groothoeklens is daarom een lens, die eigenlijk niet mag ontbreken in de tas van een fotograaf. U heeft daarom ook de keuze uit veel verschillende modellen. Zowel met vaste brandpuntsafstand als met zoom.

Canon groothoeklens kopen

Wilt u een Canon groothoeklens kopen? Plaatst dan een bestelling in onze webshop. Bestelt u voor 22.00 uur uw groothoeklens en is deze op voorraad? Dan sturen wij uw bestelling dezelfde avond naar u toe. U kunt natuurlijk ook een van onze winkels bezoeken.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops