Canon Compact Camera

Met een Canon compact camera kunt u alle kanten op. Er zijn PowerShots met superzoom, PowerShots met professionele bediening en PowerShots die zijn gemaakt voor het eenvoudigere fotografiewerk; het ‘mikken en klikken’. U heeft daarbij bovendien de keuze uit allerlei maten en kleuren. Wat ze allemaal gemeen hebben, is het vermogen om prachtige digitale beelden te maken. De foto’s (JPEG of RAW) en video’s (Full HD of 4K) hebben prachtige kleuren, een mooi contrast en zijn superscherp. Kies uw Canon compact camera en leg het leven om u heen in hoge resolutie vast!

1-18 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Mikken en klikken met een Canon compact camera

Ze zijn klein, slank en zeer gebruiksvriendelijk: de Canon compact camera's die vallen onder IXUS-serie. Natuurlijk, de hedendaagse smartphones maken ook mooie foto's en video's, maar die missen de hoogwaardige optiek en krachtige DIGIC beeldprocessor van een Canon camera.

Canon Compact camera's met superzoom

Canon heeft compact camera's op de markt gebracht met een optische zoom van wel 65x. Deze camera's zijn er met een compacte behuizing of met een DSLR 'look and feel', de zogenaamde bridgecamera's. Deze camera's zijn zeer geschikt als u wel een groot zoombereik wilt, maar niet een camerasysteem met verwisselbare objectieven. 

Canon PowerShots voor de experts

U bent een ervaren fotograaf en wilt altijd in staat zijn om haarscherpe foto's te maken. Toch wilt u niet altijd uw zware apparatuur meenemen. Maak dan kennis met de Canon PowerShot G serie. Deze compact camera's hebben ruime manuele bedieningsmogelijkheden, grote sensoren en lichtgevoelige lenzen.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops