Canon TS-E 17mm F4.0 L

| Omschrijving | Specificaties
 
 

Normale prijs: € 2.519,00

Special Price € 2.096,19

OF
Niet op voorraad

Canon TS-E 17mm F4.0 L

Canon TS-E 17mm F4.0 L

De Canon TS-E 17mm F4L is geen gewoon ultragroothoekobjectief. Het is een Tilt-and-shift lens. Dit zijn speciale objectieven waarbij de lens onafhankelijk van de sensor beweegt. Hierdoor valt het licht, en zo ook het beeld, vanuit een variabele hoek op de sensor. Omdat de kantel- en verschuivingsrichting onafhankelijk van elkaar te draaien zijn, kunnen zowel het perspectief als de scherptediepte worden gemanipuleerd. Dat geeft u veel mogelijkheden voor bijzondere correcties.

Tilt
Allereerst het Tilt-mechanisme. Hiermee controleert u de scherptediepte van een foto. Wanneer u een foto maakt van een object waarbij u vanuit een schuine hoek fotografeert, kan er te weinig scherptediepte ontstaan. Dit gebeurt vooral bij een grote diafragmaopening. Met het Tilt-mechanisme controleert u deze scherptediepte, door de lens tot maximaal 6,5° te kantelen, tot de scherptediepte voldoende is.

Shift
Met het Shift-mechanisme corrigeert u convergerende lijnen. Denk bijvoorbeeld aan het fotograferen van een hoog gebouw. Maakt u een foto van het Empire State Building, dan verschijnt deze toren met een gewone lens in vervormd perspectief op uw scherm. Hij helt als het ware over. Met het Shift-mechanisme controleert u het perspectief, door de lens tot maximaal 12 mm te verschuiven, tot de vertekening verdwenen is. U begrijpt, architecten worden warm van deze lens.

Groots in beeld en kwaliteit
Deze kwaliteitslens is deel van de professionele L-serie van Canon. Hij voldoet hiermee aan de hoogste industrienormen. Het Canon TS-E 17mm F4L objectief is uitgerust met verschillende UD en asferische glaselementen. Zij zorgen dat chromatische aberraties geen invloed hebben op het contrast en de kleur van uw foto's. De gepatenteerde SWC-coating en Super Spectra coating voorkomen beeldvervormingen en beperken reflecties tot het minimum. De Tilt-and-Shift lens is goed bestand tegen stof en vocht en is ideaal voor barre omstandigheden. In de lens is milieuvriendelijk loodvrij glas toegepast.

Kenmerken van de Canon TS-E 17mm F4.0 L

  • Compatibel met alle Canon EOS-camera's
  • Ultragroothoekobjectief van 17 mm met kantel- en verschuivingsmechanismen
  • Minimale vervorming en hoge resolutie
  • ± 6,5° kanteling en ±12 mm verschuiving
  • Onafhankelijke rotatie van kantel- en verschuivingsmechanismen
  • Asferische en UD-lenselementen
  • SWC-coating en Super Spectra-coating
  • Cirkelvormig diafragma
Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Overige specificaties
Schrijf een review voor Canon TS-E 17mm F4.0 L
Canon TS-E 17mm F4.0 L
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Canon TS-E 17mm F4.0 L
Canon TS-E 17mm F4.0 L

Canon TS-E 17mm F4.0 L

Normale prijs: € 2.519,00

Special Price € 2.096,19

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops