Canon Speedlite 600EX-RT (Occasion)

| Omschrijving | Specificaties
€ 349,00
Care Plan Occassion

Care Plan Occassion

OF
Levertijd 5-7 werkdagen
Ophalen in een winkel: Bekijk winkelvoorraad

Canon Speedlite 600EX-RT (Occasion)

Serie nr.2906111355

Dit artikel kunt u bekijken en proberen in onze winkel in Turnhout (België).

Bij Foto Konijnenberg koopt u occasions met standaard 12 maanden garantie.

PRODUCTDETAILS

De Canon Speedlite 600EX-RT is een krachtige flitser voor gebruik op de camera en los hiervan. Dankzij de ingebouwde RF-activering kan de belichting worden ingesteld tot op een afstand van 30 meter.

Met een richtgetal van 60 (ISO 100, meter) is de Speedlite 600EX-RT krachtig genoeg om grote oppervlakken te belichten, ook als licht wordt weerkaatst tegen wanden en plafonds. De vier AA/LR6-batterijen zorgen voor stil opladen in slechts 0,1 seconde.

Kenmerken van de Canon Speedlite 600EX-RT

  • RF-activering tot op 30 m afstand
  • Tot 15 flitsers tegelijk te gebruiken
  • Geïntegreerde optische slave
  • Camerabediening op afstand
  • Draaibare kop met 20-200 mm zoom
  • Richtgetal 60 (m, ISO 100, bij 200 mm)
  • Witbalanscorrectiefilters
  • Snel en stil opladen

RF-activering op afstand

De Speedlite 600EX-RT is voorzien van ingebouwde RF-flitsbediening voor betrouwbare bediening van off-camera flitsers tot op een afstand van 30 meter, ook rond hoeken. 15 frequentiekanalen zijn beschikbaar. Kies gewoon het kanaal met de beste ontvangst op de locatie waar u opnamen maakt.

Belichting met meerdere flitsers

U kunt tot 15 Speedlite 600EX-RT flitsers tegelijk gebruiken voor multiflitsfotografie met dramatische effecten - perfect voor het fotograferen van grote objecten, interieurs of het maken van portretfoto's. Flitsers kunnen worden geplaatst in een van de drie groepen (tot vijf bij RF-bediening), die afzonderlijk of alle tegelijk kunnen worden bediend.

E-TTL II-flitsmeting

Of u nu de Speedlite 600EX-RT gebruikt op de camera of op afstand, Canon's E-TTL II-flitsmeting zorgt elke keer weer voor de juiste belichting.

Camerabediening op afstand

Plaats uw EOS waar u maar wilt en bedien de camera vanaf een afstand tot wel 30 meter met de Speedlite 600EX-RT. Plaats een Speedlite-transmitter ST-E3-RT met RF-bediening op uw camera of gebruik een tweede Speedlite 600EX-RT flitser voor verrassend nieuwe perspectieven. U kunt tot 15 camera's tegelijk bedienen voor het maken van gesynchroniseerde opnamen.

Creatief flitsmodi

In de modus high-speed flitssynchronisatie kan de Speedlite 600EX-RT op elke sluitersnelheid werken - perfect voor invulflitslicht op zonnige dagen. En waarom zou u de modi tweede gordijnsynchronisatie of stroboscopisch flitsen niet eens gebruiken voor speciale belichtingseffecten?

Functies voor indirect flitsen, draaien en zoomen

Richt de flitskop van de Speedlite 600EX-RT omhoog of zijwaarts om het flitslicht te weerkaatsen tegen plafonds of wanden voor zachtere portretbelichting. Met de zoomkop kan de hoek van bereik worden afgestemd op het gebruikte objectief om de effectiviteit van de flitser te optimaliseren

Professionele kenmerken, intuïtief ontwerp

De Speedlite 600EX-RT biedt dezelfde weerbestendige afdichting als de Canon EOS-1D X professionele DSLR en een groot, verlicht dot matrix LCD-scherm voor snelle, eenvoudige bediening.

Algemeen
Gegevens
DETAILS OCCASION
Technische details
Energie
Gewicht en omvang
Inhoud van de verpakking
Schrijf een review voor Canon Speedlite 600EX-RT (Occasion)
Canon Speedlite 600EX-RT (Occasion)
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit

Paypal MasterCardVISAV-pay   MisterCash Sofort Trusted shops