Camera lease

Professionele fotoapparatuur is vaak zeer kostbaar en er kunnen tijden zijn dat u een dergelijke investering moet uitstellen. Terwijl u wel voldoende opdrachten binnenkrijgt. In dat geval is camera lease een prima alternatief. U kunt bij ons van 7 verschillende merken een camera (en bijpassende lenzen) leasen. Dit betekent dat u voor een vaste periode tegen een vast tarief toch uw fotoapparatuur kunt vervangen en zo een volgende stap kunt zetten in uw professionele fotocarrière. Camera lease is alleen beschikbaar als u een KvK-nummer (voor Nederland) of een BTW-nummer (voor België) hebt.

HOE WERKT CAMERA LEASE

1

Kies uw camera

Of u nu met Canon, Nikon of Sony fotografeert, u kunt bij ons professionele apparatuur leasen. Ook als u op zoek bent naar een middenformaat camera of wilt werken met het legendarische Leica of Hasselblad.

2

Kom naar onze winkel

Als u uw keuze heeft gemaakt, maakt u een afspraak om langs te komen in onze winkel. Neem wel uw KvK-nummer (NL) of BTW-nummer (BE) mee; deze is noodzakelijk om uw aanvraag in te kunnen dienen bij de leasemaatschappij.

3

Akkoord? dan zijn we klaar!

Als de leasemaatschappij, The Lease Factory of BNP Paribas, uw aanvraag accordeert, ondertekent u het contract in onze winkel in Den Ham of in Turnhout. U fotografeert dan de aankomende drie jaar met splinternieuwe, professionele apparatuur.

Financial Lease

Financial lease is mogelijk vanaf een investering van € 5.000,- (exclusief BTW). Bij een financial lease leent u een bepaald bedrag van de leasemaatschappij en betaalt dit in maandelijkse termijnen met een rentevergoeding weer terug. De maximale looptijd voor financial lease bedraagt 36 maanden een kortere looptijd is uiteraard

Gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst bent u geen juridisch eigenaar, dit is de leasemaatschappij, maar kunt u fiscaal gezien wel afschrijven over de investering. Na het einde van de looptijd en betaling van de laatste leasetermijn (slottermijn) gaat het juridisch eigendom over naar u.

Operational Lease

Operational lease is mogelijk vanaf een investering van € 5.000,- (exclusief BTW). Gedurende de looptijd huurt u de apparatuur tegen betaling van maandelijkse leasetermijnen en krijgt daarmee de beschikking over de nieuwste apparatuur.

De looptijd is bij operational lease altijd 36 maanden. Bij operational lease blijft het juridisch en economisch eigendom bij de leasemaatschappij. U huurt gedurende de looptijd van 36 maanden uw apparatuur tegen een vooraf vastgestelde leasetermijn.

Camera lease geeft u nieuwe kansen

Wilt u een volgende stap zetten als fotograaf? Wilt u nieuwe opdrachten aanpakken en op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen? Dan is camera lease de oplossing! U hoeft niet in een keer duizenden euro's neer te leggen voor nieuwe fotoapparatuur. Maar u kunt uw investering verspreiden over meerdere jaren. Dat geeft u de kans direct al te profiteren van nieuwe fotoapparatuur en uw investering terug te verdienen!

Paypal MasterCardVISAV-pay   MisterCash Sofort Trusted shops