Camera lease

Professionele fotoapparatuur is vaak zeer kostbaar en er kunnen tijden zijn dat u een dergelijke investering moet uitstellen. Terwijl u wel voldoende opdrachten binnenkrijgt. In dat geval is camera lease een prima alternatief. U kunt bij ons van 7 verschillende merken een camera (en bijpassende lenzen) leasen. Dit betekent dat u voor een vaste periode tegen een vast tarief toch uw fotoapparatuur kunt vervangen en zo een volgende stap kunt zetten in uw professionele fotocarrière. Camera lease is alleen beschikbaar als u een KvK-nummer (voor Nederland) of een BTW-nummer (voor België) hebt.

HOE WERKT CAMERA LEASE

1

Kies uw camera

Of u nu met Canon, Nikon of Sony fotografeert, u kunt bij ons professionele apparatuur leasen. Ook als u op zoek bent naar een middenformaat camera of wilt werken met het legendarische Leica of Hasselblad.

2

Kom naar onze winkel

Als u uw keuze heeft gemaakt, maakt u een afspraak om langs te komen in onze winkel. Neem wel uw KvK-nummer (NL) of BTW-nummer (BE) mee; deze is noodzakelijk om uw aanvraag in te kunnen dienen bij de leasemaatschappij.

3

Akkoord? dan zijn we klaar!

Als de leasemaatschappij, The Lease Factory of BNP Paribas, uw aanvraag accordeert, ondertekent u het contract in onze winkel in Den Ham. U fotografeert dan de aankomende drie jaar met nieuwe apparatuur.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops