Camera heuptas

Een camera heuptas is een makkelijk draagmiddel. U draagt deze cameratas eenvoudig op uw heupen. Deze camera heuptas biedt ruimte voor een beperkt aantal spullen. Een camera heuptas komt erg goed van pas als u op pad gaat met 1 body en 1 objectief. Een groot voordeel van dit soort tassen is dat u makkelijk uw spullen kunt pakken, zonder dat u de tas van uw rug af moet halen of op de grond moet zetten.

1-18 van 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Veel bewegingsvrijheid met een camera heuptas

Een camera heuptas biedt u veel bewegingsvrijheid, omdat u de tas op uw heup draagt en u daardoor 2 handen vrij hebt. Een groot voordeel is dat u gemakkelijk en vooral snel uw camera kunt pakken. Een groot voordeel van de Manfrotto en de Vanguard camera heuptassen is de mogelijkheid om deze te gebruiken als een camera schoudertas, dankzij de meegeleverde schouderband.

Materiaal van de camera heuptas

Kiest u voor een nylon of polyester camera heuptas? De camera heuptassen van het merk Vanguard zijn gemaakt van polyester. De heuptassen van de andere merken zijn gemaakt van nylon. WIlt u een camera heuptas van waterafstotend nylon? Kies dan voor een camera heuptas van het merk Manfrotto of Lowepro. 

Koop uw camera heuptas online

In onze webshop vindt u een ruim assortiment camera heuptassen.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops