Brother cartridges

De cartridges van Brother zijn speciaal ontwikkeld om uw documenten en foto’s in één keer goed te kunnen printen. Hierdoor verspilt u geen papier en bespaart u tijd. Daarnaast zijn de cartridges voorzien van een extra breed kleurbereik, waardoor u afbeeldingen met zeer levendige kleuren kunt afdrukken. Kortom: Brother gaat voor het beste resultaat.

1-18 van 64

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-18 van 64

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Over Brother

Brother is ruim 100 jaar geleden opgericht in Japan en zijn begonnen met het maken van naaimachines tot motorfietsen. Inmiddels hebben er verschillende belangrijke innovaties plaatsgevonden, variërend van de eerste snelle dot-matrixprinter ter wereld tot de kleinste mobiele printer. Nu richt Brother zich vooral op de productie van professionele kantoormachines tot oplossingen voor de zakelijke markt.

Kenmerken van de Brother cartridges

 • Verspilt geen tijd
 • Bespaart papier
 • Extra breed kleurbereik

Een Brother cartridge kopen

In de webshop van Foto Konijnenberg vindt u een ruim aanbod aan Brother cartridges. Zowel voor zakelijke grote printers als voor kleine thuisprinters vindt u een geschikte cartridge. Bekijk het assortiment rustig en bestel de cartridge die u nodig heeft. Voor vragen kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bij Foto Konijnenberg vindt u de Brother cartridges waar u naar zoekt!

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops