Brinno Videocamera

Brinno biedt hoge kwaliteit time lapse camera’s en de mogelijkheid om uw visuele verhalen te vertellen en gebeurtenissen tot leven te brengen in een dynamische en effectieve manier. Brinno maakt time lapse gemakkelijk! Brinno biedt naast time lapse camera’s ook outdoor bewakingsvideocamera’s en pan lapse camera’s. Bekijk het assortiment Brinno videocamera’s en vind de camera die bij u past. Wij beantwoorden graag uw vragen of geven u advies bij het aanschaffen van een Brinno videocamera.

11 artikel(en)

11 artikel(en)

Mis niks met een Brinno videocamera

De Videocamera van Brinno zijn gemaakt om niks te missen. Beeldje voor beeldje wordt een bepaalde scene vastgelegd en deze kunt u later als één geheel afspelen. Timelapse dus. En dit kunt inzetten om bijvoorbeeld de bouw van een nieuwe schuur vast te leggen, of om het in- en uitgaande verkeer van een garage te registreren. Maar ook om fraaie zonderondegangen te bekijken. Deze videcamera’s kunt u daarbij op bijna elk gewenste plek plaatsen. U kunt ze ophangen, ergens tegenaan zetten of monteren op een door u gewenste locatie. Daarbij zijn er beschermende (en waterdichte) cases beschikbaar en kunt een Brinno videcamera plaatsen op een draaiend plateautje voor een weids blik van de omgeving.

Brinno videocamera kopen?

Wilt u ook een Brinno videocamera kopen om prachtige timelapse video te maken? Plaats dan een bestelling op onze webshop. Als u dat doet op werkdagen voor 22:00 uur, dan heeft u uw Brinno product de volgende dag al in huis. U kunt natuurlijk ook een van onze winkels bezoeken.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops