BenQ PD2710QC 27" LED Monitor

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 559,00

Special Price € 499,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar

BenQ PD2710QC 27" LED Monitor

De BenQ PD2710QC 27" LED Monitor is een ideale monitor voor creatieve professionals. Dankzij zijn hoge WQHD-resolutie en geïntegreerde IPS-technologie levert deze monitor adembenemende resultaten. Wanneer u onderweg bent, kunt u veel plezier beleven van het geïntegreerde USB-C docking station. Daarmee kunt u uw notebook verbinden met de monitor met een USB type-C kabel en de monitor gebruiken als energiebron. Lege accu’s zijn daarmee verleden tijd. Ook is gegevensoverdracht mogelijk via de USB-C kabel, dit gaat uiterst snel. Dankzij de geïntegreerde Multi-Stream Transport technologie (MST) wordt uw productiviteit verder vergroot. U kunt tot drie andere monitoren per Daisy Chain met uw beeldscherm verbinden. De slechts 7 mm brede rand zorgt daarbij voor een vrijwel naadloos beeld. Op het scherm is meer dan genoeg ruimte voor adembenemende creaties. De monitor heeft een hoge WQHD-resolutie (2560x1440). Dit levert kristalheldere beelden op en tot 77 procent meer werkruimte dan Full-HD displays.

Kenmerken van de BenQ PD2710QC 27" LED Monitor

 • WQHD-resolutie (2560 x 1440) met IPS-technologie
 • 100% sRGB en Rec.709
 • Darkroom-, CAD/CAM- en animatiemodus voor nauwkeurig en gedetailleerd designwerk
 • Geïntegreerd USB-C docking station
 • Eye Care technologie: Flicker-Free technologie en geïntegreerd Low Blue Light
 • Anti Glare display: Geen storende spiegelingen op het beeldscherm

Daisy Chain

De monitor is voorzien van Multi-Stream Transport technologie (MST). Via Daisy Chain is de uitbreiding van het beeld van uw notebook op tot drie andere monitors via DisplayPort mogelijk. Hiermee vergroot u uw werkoppervlak aanzienlijk en wordt uw productiviteit verhoogd. Het vrijwel naadloze totaalbeeld wordt nog samenhangender door de extreem smalle randen van het display.

CAD/CAM-modus

Dankzij de CAD/CAM-modus zijn de contrasten superscherp, in het bijzonder tussen lijnen, vlakken of in gedetailleerde technische illustraties. Dit zorgt ervoor dat ieder detail perfect wordt weergegeven, voor een uniforme uitstraling. De BenQ PD2710QC monitor in CAD/CAM-modus levert in combinatie met programma's als Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA en vele anderen onvergelijkbare grafische prestaties.

Animatiemodus

Het komt voor dat donkere delen van het beeld met veel zwart vooral bij complexe designs complicaties veroorzaken. De animatiemodus verhoogt de helderheid van de donkerdere beeldsegmenten, zonder de lichtere delen te veranderen. De animatiemodus biedt 10 levels met helderheidsinstellingen, zodat ieder detail behouden blijft en exact wordt weergegeven - onafhankelijk van de kracht en intensiteit van het omgevingslicht.

Darkroom-modus

De Darkroom-modus optimaliseert automatisch de instellingen voor helderheid en contrast. In deze modus wordt werkelijk ieder detail voorzien van de vereiste scherpte en helderheid, zodat ook bij het werken in een donkere omgeving het beeld zo goed mogelijk is. Low Blue Light-technologie filtert het voor het menselijk oog schadelijke blauwe licht en vermindert irritaties en vermoeidheid van de ogen.

Comfortabel werken

Het anti-glare oppervlak van het display vermindert storende reflecties en schitteringen tot een minimum. Vooral professionele designers kunnen daardoor efficiënt en comfortabel werken - zonder met de ogen te knijpen of te hoeven turen.

Inhoud van de verpakking

 • BenQ PD2710QC 27" LED Monitor
 • 2 voedingskabels
 • Adapter
 • USB Type-C Kabel
 • DisplayPort to Mini DisplayPort kabel
Algemeen
Beeldscherm
Beeldscherm
Poorten & interfaces
Multimedia
Gewicht en omvang
Prestatie
Netwerk
Energie
Ergonomie
Inhoud van de verpakking
Technische details
Schrijf een review voor BenQ PD2710QC 27" LED Monitor
BenQ PD2710QC 27" LED Monitor
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor BenQ PD2710QC 27" LED Monitor
BenQ PD2710QC 27" LED Monitor

BenQ PD2710QC 27" LED Monitor

Normale prijs: € 559,00

Special Price € 499,00

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops