Beeldbewerking

De categorie beeldbewerking is erg breed. U kunt hier terecht voor een printer of een scanner, maar ook voor een tekentablet of een digitale fotolijst. Met de producten uit deze categorie kunt u uw foto’s nog beter tot hun recht laten komen. Zo kunt u uw foto’s bewerken met het juiste fotobewerkingsprogramma. Na het bewerken van de foto’s kunt u met goede cartridges en mooi papier uw foto’s afdrukken met een Canon of Epson printer.

Foto's bewerken

Voor het bewerken van al uw beelden. Alle benodigde hulpmiddelen om uw beelden te bewerken en te verbeteren, zoals software en monitoren

Meer hulpmiddelen

Print benodigheden

Alles wat u nodig hebt om te printen. Bekijk het assortiment printers, printpapier en cartridges

Meer printbenodigdheden

Projection

Fotoalbum

Bewaar uw foto’s in een album en deel uw mooiste momenten met anderen.

Meer fotoalbums

Adobe Photoshop

Canon PIXMA printer

De Canon PIXMA-inkjetprinters leveren een prima printkwaliteit. Bovendien zijn de printers voorzien van gebruiksvriendelijke software en uitgebreide connectiviteit. Het zijn ideale printers voor thuis of voor kleine kantoren. U heeft de keuze uit eenvoudige printers en een prachtige vormgeving en omvat modellen voor zowel in huis als op kleine kantoren. Behalve All-in-Ones heeft PIXMA ook printers voor de veeleisende professional: de Pro serie.

Koop uw beeldbewerkingsproduct online

Foto Konijnenberg is een fotowinkel met ruim 40 jaar ervaring. Wij zijn daarom dé specialist op het gebied van foto- en filmapparatuur. We hebben een ruim assortiment producten voor beeldbewerking. Op voorraad en op werkdagen voor 22.00 uur besteld? Dan sturen wij uw bestelling nog dezelfde avond gratis naar u toe. Behalve online staan wij met een deskundig advies ook voor u klaar in onze winkel in Den Ham en in Turnhout.

 MasterCardVISAV-pay   MisterCash Sofort