Beeldbewerking

Bent u op zoek naar een printer, scanner, tekentablet of digitale fotolijst? U vindt ze hier. Met beeldbewerkingsproducten laat u uw foto's nog beter tot hun recht komen. U kunt bijvoorbeeld uw foto's bewerken met het juiste fotobewerkingsprogramma. Na het bewerken kunt u met goede cartridges en mooi fotopapier uw foto's afdrukken met een printer van Canon of Epson.

Projection

Fotoalbum

Bewaar uw foto’s in een album en deel uw mooiste momenten met anderen.

Meer fotoalbums

Projection

Software

Met deze beeldbewerkingssoftware maakt u van elke foto een kunstwerk.

Meer software

Projection

Scanners

Digitaliseer en archiveer uw beeldmateriaal met een scanner.

Meer scanners

Adobe Photoshop

Canon PIXMA printer

De Canon PIXMA-inkjetprinters leveren een prima printkwaliteit. Bovendien zijn de printers voorzien van gebruiksvriendelijke software en uitgebreide connectiviteit. Het zijn ideale printers voor thuis of voor kleine kantoreren. U heeft de keuze uit eenvoudige printers met een prachtige vormgeving. Er zijn zowel modellen voor in huis als op kleine kantoren. Behalve All-inOnes- heeft PIXMA ook printers voor de veeleisende professional: de Pro serie.

Ruim assortiment beeldbewerkingsproducten

We hebben een ruim assortiment met producten voor beeldbewerking. Van opslagmedia tot scanners en van projectieschermen tot papiersnijders. In ons assortiment vindt u ook verschillende software, cartridges en printers. Als u hulp nodig heeft met het kiezen van producten voor beeldbewerking, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Koop uw beeldbewerkingsproduct online

Met de juiste beeldbewerkingsproducten laat u uw foto's nog beter tot hun recht komen. Heeft u gevonden wat u zocht? Plaats dan uw bestelling online.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops