B+W 010 UV MRC 67mm E

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 79,99

Special Price € 49,95

OF
Niet op voorraad

B+W 010 UV MRC 67mm E

B+W 010 UV MRC 67mm E

UV-filter
Het UV-filter absorbeert onzichtbaar ultraviolet licht uit de lucht, dat onscherpte kan veroorzaken en waarop veel kleurenfilms reageren met een blauwzweem. UV-filters zijn ideaal voor fotografie op grote hoogte, aan zee en in gebieden met zeer schone lucht. De foto's winnen aan briljantheid en storende blauwzweem wordt vermeden. Afgezien van het verdwijnen van de blauwzweem verandert er verder niks aan de foto's.

De kleurweergave blijft gelijk en verlenging van de belichtingstijd is niet nodig. Het UV-filter is daarom ook erg geschikt om permanent op de lens te monteren. Deze schroeft u voor op de lens als bescherming tegen zand, zeewater, stof en dergelijke. In de meeste gevallen vervangt u liever het filter, dan een vaak veel duurdere lens. Het is zowel voor analoge kleur- en zwart-wit, als voor de digitale opname aan te bevelen.

Multi-Resistant Coating
MRC van B+W is niet alleen een buitengewoon effectieve meerlaagse coating. Het is tevens harder dan glas, zodat de coating het filter beschermt tegen krassen (bijvoorbeeld bij het schoonmaken van het filter). Zowel water en vocht als stof- en vuildeeltjes hechten nauwelijks aan het filteroppervlak, wat zorgt voor een nog langere gegarandeerde hoge optische kwaliteit van het filter.

Algemeen
Gegevens
Kenmerken
Technische details
Inhoud van de verpakking
Schrijf een review voor B+W 010 UV MRC 67mm E
B+W 010 UV MRC 67mm E
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
B+W 010 UV MRC 67mm E

B+W 010 UV MRC 67mm E

Normale prijs: € 79,99

Special Price € 49,95

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops