B-Grip

B-Grip is een Italiaans merk dat draagbare oplossingen biedt voor fotografen. De accessoires B-Grip, zoals draagriemen en diverse mounts, zijn vaak modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat ze te combineren zijn en zo prima met elkaar samenwerken. Als u als fotograaf eenmaal het gemak van B-Grip producten heeft ontdekt, wilt u niets ander meer. Bovendien zijn ze voorzien van een strak Italiaans design en optimaal gebruikersgemak.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Het gemak van B-Grip

De producten van B-Grip zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, die zorgen voor een lange levensduur én een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Zo wordt veel gebruikt gemaakt van een technische rubberen compound gevuld met glasvezel en glazen microbolletjes, dat zorgt voor een maximale grip. B-Grip zoekt daarbij altijd naar een perfecte balans tussen gewicht en stevigheid.

Flexibiliteit dankzij B-Grip

Een fotograaf wil altijd zo snel mogelijk zijn of haar fotocamera kunnen pakken. Stel dat zich een bijzonder moment voordoet en u moet eerst nog uw camera uit uw tas pakken. De kans is dan groot dat u net te laat bent, of niet de tijd kunt nemen die u graag zou willen. Met de producten van B-Grip heeft u altijd uw camera bij de hand. U kunt uw camera dragen aan bijvoorbeeld de pols of over de schouder. Hoe dan ook; met B-Grip bent u bent altijd klaar om binnen twee tellen het perfecte plaatje te schieten.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops