Apple Ipad

De Apple iPad is voor meerdere doeleinden te gebruiken; voor het onderwijs, voor uw werk of voor thuisgebruik. De Apple iPad biedt talloze mogelijkheden en kunt keuze maken uit het ruime assortiment met wel een miljoen apps. Ook in formaat is er ruime keuze. Bovendien is Apple iPad nog veelzijdiger geworden door allerlei verbeteringen in onder andere Siri en de Spotlight-zoekfunctie. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Apple iPad Pro

De Apple iPad Pro draait op de gloednieuwe A9X-chip, de derde chip van Apple met 64-bits architectuur. Dankzij deze chip is de systeemprocessor 1,8 keer zo snel en de grafische processor twee keer zo snel als die van de Apple iPad Air 2. De iPad pro heeft een groot 12,9 inch Retina scherm dat zorgt voor superscherpe en gedetailleerde beelden. Werken met de iPad Pro is een waar feest. En hetzelfde geldt voor het bekijken van filmpjes. Of Apps. Deze iPad is razendsnel, prachtig vormgegeven en uiterst gebruiksvriendelijk. precies wat u van een Apple product mag verwachten dus.

Apple iPad kopen?

Bestelt u uw Apple iPad op werkdagen uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze dezelfde avond nog naar u toe. Behalve online bent u ook van harte welkom bij onze vestiging in Den Ham en in Turnhout waar wij u kunnen voorzien van passend advies.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops