Apple Accessoires

De producten van Apple combineren een strak design en een betrouwbare werking. En dat geldt ook voor Apple accessoires. Deze accessoires zijn geschikt voor uw iPad, iPhone of iMac. Ze bieden u bescherming, geven u extra energie of maken een verbinding mogelijk tussen meerdere apparaten. Alles het om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Want dat is ook waar Apple voor staat: een natuurlijke workflow zonder onnodige obstakels. Bekijk daarom onze Apple accessoires.

1-18 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Apple accessoire voor de reiziger

Als u een wereldreiziger bent, is de Apple Internationale Reisstekker de perfecte accessoire om ervoor te zorgen dat de batterij van uw MacBook, iPad of iPhone overal kunt opladen. U hoeft alleen maar de juiste adapter aan te sluiten op de draagbare witte lichtnetadapter. De Apple Reisstekker bestaat uit een set van zes wisselstroomstekkers die passen op stopcontacten in een groot deel van de wereld!

Apple accessoire voor uw desktop

De Apple Magic Trackpad is opnieuw ontworpen en voorzien van een oplaadbare batterij. Met de Apple Magic Trackpad 2 is Force Touch nu ook op uw desktopcomputer te gebruiken. Dankzij vier druksensoren onder het oppervlak kunt u overal klikken. Doordat de sensoren herkennen hoeveel druk u op de trackpad uitoefent, heeft u nog meer mogelijkheden om uw content te bewerken. Apple Magic Trackpad 2 maakt automatisch verbinding met uw Mac, dus u kunt meteen aan de slag!

Apple accessoire kopen?

Bestelt u uw Apple accessoire op een werkdag en is deze op voorraad, dan sturen wij deze dezelfde avond nog naar u toe. Behalve online bent u ook van harte welkom bij onze vestiging in Den Ham en in Turnhout, waar wij u kunnen voorzien van passend advies.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops